打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [[電擊象]] ..:: 香 港 公 會 ♂ 愛 幻 想 ♀ 招 生 ::..

快d過埋天怒30 XDDDD

話時話
你地排左炎la?
o0OYiuO0o 發表於 9-6-2009 08:29 AM

我地未排呀 .____.
諗住過左17號先去排 ...

(謎: 唔可以阻住我地既洗晶大計 ... 消音)

加上 ... 我地公會應該ok缺打手 -v-""

會員名單
會長:
只想再遇你 (123lv,主教)
副會長:
星洲炒飯 (133lv,夜使者)
幻之雲ms (124lv,黑騎士)
不打不成器ms (111lv,祭司)
快鎗手ms (85lv,神槍手)
會員
戰士系
天鎖龍 (124lv,黑騎士)
neverdied (122lv,英雄)
超煩ms (110lv,龍騎士) < neverdied 分身
動物仔 (109lv,龍騎士)
Hcm追韃扂斕 (103lv,龍騎士)
迪奧ms (97lv, 龍騎士) < 暫失蹤
丸oO (80lv,十字軍)
寂小輝 (72lv,龍騎士)
聖光鐵鎧之喵 (61lv,見習騎士) < 暫失蹤
徐俊英 (49lv,槍騎兵)
鑀德恩 (48lv,見習騎士)
夜影卍龍騎 (48lv,槍騎兵)

法師系
o藍色追魂曲o (121lv,主教)
廿八座丫俊 (98lv,魔導士-冰雷) < 比人爆完, 暫失蹤
死亡的陰影ms (9x,魔導士-冰雷)
呀信x (94v,祭司)
x夢小貓x (82lv,祭司)
彩虹下的棉羊 (79lv,祭司) < 星州炒飯分身
x楓殺oO (70lv,祭司)
忘劍ms (70lv,魔導士-火毒)
Hustlerms (66lv,僧侶)
oChoco主教o (49lv,僧侶)
lalayee (22lv,法師)
冰雷小蟹 (17lv,法師)
弓箭手系
地獄乂之光ms (75lv,狙擊手) < 有活動先Online
追風箏的孩子ms (72lv,遊俠) < 雞kit既 .. 但係 .. cs分身?_?
shumhoihin1 (52lv,獵人)
盜賊系
惡魔小qms (142lv,暗影神偷)
初戀x威 (122lv,夜使者)
呀培ms (100lv,神偷)
愛友聚 (79lv,神偷)
炫影ms (78lv,暗殺者)
盜賊小吸 (63lv,俠盜)
Oscarms (62lv,刺客)
卍黑月卍xx (55lv,刺客)
惡之翔 (48lv,俠盜) < cs 分身 =[
海盜系
孖人 (88lv,格鬥家) < 暫退
Siu櫻oO (83lv,格鬥家)
開膛手o熙 (62lv,槍手)
春江花月夜x(45lv,槍手) < 不打分身
神户和牛mh(41lv,打手) < 長期唔過50等
未分類
卍楓月無情卍
失蹤玩家
卍楓葉法師卍ms (131lv,主教)
飛乂fly (90lv, 十字軍)
s系赻撩楝s (126lv, 暗殺者)

最後更新日期: 09/06/2009
回復 支持 反對

E 小Q 入左黎你度
你地打時, 我又拉D人過黎打咪得 A_A
至於我地公會清單嘛... 辛苦CS了
回復 支持 反對

WOW勁~
我睇黎要重出江湖=_+
回復 支持 反對

72# o0OYiuO0o
;[ 我又打!
耀哥哥幫我得唔得呀'
回復 支持 反對

E 小Q 入左黎你度
你地打時, 我又拉D人過黎打咪得 A_A
至於我地公會清單嘛... 辛苦CS了
o0OYiuO0o 發表於 9-6-2009 10:39

.....................................
我唔熟f3
有一堆n年冇on我鬼知佢幾lv~_~
我自己隻弓56lv
回復 支持 反對

會長你係咪打錯左 我48喇><
回復 支持 反對

72# o0OYiuO0o  
;[ 我又打!
耀哥哥幫我得唔得呀'
界女[傷]人 發表於 9-6-2009 03:29 PM

你打得仲多過我嘛

.....................................
我唔熟f3
我 ...
遊俠翔 發表於 10-6-2009 12:43 AM

其他係冇時間分到俾我地多過冇人打
要夠戰力, 楓皇晚晚都夠 -.-"
回復 支持 反對

你公會真係多高lv人-.-'
我係雪吉拉慢慢升a0a'
電擊象有冇人徵主教帶升個d- -?!
回復 支持 反對

我唔熟f3
我 ...
遊俠翔 發表於 10-6-2009 12:43 AM

楓葉法師ms比人誤送左半年旅行卷喎 -_-
---------------------------------------------------------
冇錯呀 .... 而家仲未夠人打 orz ...
要等到19號, 個個考完試 ... d失蹤人就會番曬黎 .. 咁就有望喇
17號 ... 去排左先囉~o~ ..
唔夠人打 .. 咪比你地打 =3=
你公會真係多高lv人-.-'
我係雪吉拉慢慢升a0a'
電擊象有冇人徵主教帶升個d- -?!

電擊象點解會冇主教帶升呢 -_-
應該咁多個ser都會有主教咁做吧 -..-
回復 支持 反對

楓葉法師ms比人誤送左半年旅行卷喎 -_-
---------------------------------------------------------
冇錯呀 .... 而家仲未夠人打 orz ...
要等到19號, 個個考完試 ... d失蹤人就會番曬黎 .. 咁就有望喇
17號 .. ...
雜草 發表於 10-6-2009 13:47

我係其中一個失蹤者=]
回復 支持 反對