打印 上一主題 下一主題
收起左側

教大家用馬雅 ~~

想同jojo vs , ok , 先要在40mins前打嬴我哩個jojo唯一弟子先有資格
( 我師父最慢果次 28mins ko我 )
回復 支持 反對

神都係人,但jojo做到人做唔到既野..所以佢係神!
但樓主竟然想侵入神的領域,不想活了?
回復 支持 反對

jojo is the best
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

24# 0511332a
不得了喇    不得了喇
樓主把控兵技術推至din鋒
可以 用1隻 茅兵 把 敵人200 隻 象 消滅...
只花 1/60 秒
太強勁了吧
回復 支持 反對

不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇不得了喇    不得了喇
回復 支持 反對

樓主.我想問喔.你上城/封時.你不封好基地嗎?
如果敵人快你上城.你不就輸了嘛.
回復 支持 反對

1111 利害利害 樓主可吾可以做我師父?我放棄肥影了
回復 支持 反對

謝謝~
回復 支持 反對

唔睇樓主打jojo啦,
我反而想睇kyo 同jojo打,
因為我覺得kyo打馬雅真的有一手...
佩服!!
回復 支持 反對