打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] AION係唔係同AIKA一樣

http://vlog.17173.com/v/1/10243/51/NTEwNjIw
aion同aika既分別  唔洗多講  aika要掉得落垃圾桶
回復 支持 反對

2種完全唔同既game
aika係玩國戰咖[[onion_15]]
回復 支持 反對

我覺得樓主本身好似系想問AION同AIKA系咪同一隻GAME-_-

先唔好話我目光短淺啦,
我自己比較鍾意AION
我知道AION哩隻GAME可以自己切樣之後已經好期待
畢竟無乜幾隻GAME有哩個系統
不過AIKA我只系玩左一個星期都無

畫面AION亦都系靚好多,
自由度都高好多, 仲可以飛, 空戰
我個人就好鍾意AION 飛同滑翔既系統
好似新改版水戰都有, 唔單止系水中行
仲系游, 當然其他GAME或者都有哩D系統
但我只系講緊同AIKA作出既比較.

仲有AION 攻擊方式都幾即時性,
打果陣時系仲可以行得走得,
仲有D技會計系後面打有傷害加成,
但系AIKA好似就系等佢出技,
郁一郁就斷技咁-_-

AIKA個女兒系統其實都幾得意,
好似話仲可以隻野襯衫,
哩個都系比其他寵物系統優勝既地方.

仲有一個分別就系. 雖然無乜用
AION 隻GAME入面有D頂住跳路既石仔之類既野
系可以跳上去, 或者跳上一級高D既路咁樣.
而以我所知AIKA 跳哩個功能系無用-_-,
仲有障礙物好似可以穿過添..

當然, 我亦無話AIKA系一隻唔值得玩既GAME
但系, 各花入各眼啦.
回復 支持 反對

AION收費幾錢
乂叛小孩 發表於 26-6-2009 18:34

我諗要一百-二百左右掛= =
回復 支持 反對

冇記錯118蚊個月-.-

aion樣樣都好 就係多外掛......
回復 支持 反對

冇記錯118蚊個月-.-

aion樣樣都好 就係多外掛......
曬駱駝@ 發表於 6-12-2009 09:11

我之前比左300蚊買左3個月-_-
為左佢對翼..
回復 支持 反對