查看: 11525|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨] 發洩,DOTA

話說我今日開左場DOTA.
由於我玩左唔係好多場.自問都係廢.
於是開肉手場.
好.跟著3p(亂世狂刀)(台灣人)入左黎.
.567p都黎齊
跟著開始
1p 不列 2p 不列 3p 蒙古
5p 不列 6p 拜占 7p 殺拉

跟著6p同7p有時係咁由中間條路殺我地長弓兵啦.

2p 反應太慢.走唔設入塔.

如此類推死左大約4-7次左右.

跟著3p(最高分)(最高lv)

就系到(說髒話)

問候人地啊媽果隻字(台灣版)

仲話叫2p棄權算啦.

然後就話.

幾乎都係廢物.
兩個都系新手.

我地就係知自己廢.先開肉手場.

他連新手的定義也搞不懂了?

話明限肉手入.
佢呢d高手入黎都不在話下.
仲係到串d肉手.

佢正係識命令我地呢d肉手.

2p過左下路中線佢仲話叫我地唔好扮神手.

真係越聽越火囉.

限肉手.肉手級.代表是肉手的世界.

亦寫明高手勿進.

比d肉手練下都唔得?

高手黎踩場都無意思啦.

仲要係到罵罵罵.

自己勁就算.把口洗唔洗咁臭

話我地全部都係廢物.仲叫我地棄權.

何人未經歷過新手.肉手.中手的階段?

他既然屬於高手級/中高手級就應該入任何級別/中手級/高手級.

d高手入黎蝦肉手已經算衰.把口仲要咁臭.

依家d人..唉

因為好似唔post得有不雅字眼d圖.
所以都唔影.
有一張係冇不雅字眼.
不過果陣唔小心按左enter.影唔到.
回復

哩句真係臭左D......我開中手場,何常吾係好多新手入
回復 支持 反對

哩句真係臭左D......我開中手場,何常吾係好多新手入
一廂情願 發表於 27-7-2009 21:00

新肉入中高場 係比人xyz

中高入新肉場 係xyz人[[bao_36]]
回復 支持 反對

無計啦- -
神手場有時都有新手
搞到3打2之類
個3p可能入返肉手場小下人平衡返心理[[bao_11]]
回復 支持 反對

我是2p(ex~仔!),個日部機唔知咩事,勁lag
我見到1p叫我走個陣我都死左(所謂ge lag死
我平時都唔會咁,唔信問下有同我玩過d人(雖然有時都會做左d29野
而且個個場個個都高手黎(聽1p講5p同佢差唔多
個3p,x拉森,升得快正常啦
自己咁勁就咪黎啦,廢物又點,你自己都有過29時期啦
係29個陣比人罵好開心咩,知道就開多d新手場,遲d一堆神手啦
回復 支持 反對

不錯  唉 在我心中  台灣人跟文盲已成為近義詞  我所見的太都是孬種
但當然不是說台灣人就是孬    只是我已怕了台灣人
我以前玩的台灣online
台灣人士總是輸了後說人垃圾
但卻是總贏不了
說話又沒有道理
又沒有力
話人什麽麽的
又沒有例子
小學生也知道說性格為人時要舉例子才有分
台灣教育真的這麽差嗎
還是那些人在台灣玩到惡名遠播
才來香港?

但玩game遇到文盲
只怪自己不幸
回復 支持 反對

不錯  唉 在我心中  台灣人跟文盲已成為近義詞  我所見的太都是孬種
但當然不是說台灣人就是孬    只是我已怕了台灣人
我以前玩的台灣online
台灣人士總是輸了後說人垃圾
但卻是總贏不了
說話又沒有道理
又沒有力
...
2431247 發表於 30-7-2009 08:05

又唔可以話哂全部台灣人
不過我之前去台灣對戰區玩左2場evo
一場就係我落後  我出強弓兵   佢蒙騎 (台ser  蒙騎射程5+2)
之後佢又唔攻我 話要食飯   之後又話一路食飯一路玩都可以ko我  又話你知唔知我係邊個之類果d野 勁自大!!!  我果時係強弓兵出隻哥隊 so慢過佢上帝
不過我照食佢 最後日鐵ko埋佢
之後第2場我上左8占
佢先仲係劍兵
我學佢係佢門口等佢唔攻
佢40隻出黎殺得我3-4隻
之後就棄   當然佢又有出口術
條友又廢又扮勁真係勁難頂~_~
不過唔可以話哂佢地d人膠既
因為佢地輸左起緊唔會玩lag
係樂古輸左好多人like玩lag.....
回復 支持 反對

以我所知無論係online game,定係AOC.
我見過既台灣人,都有特點
★自大,狂妄.以為自己好神
★殺了人.話人新手.懶勁
★好鍾意話完人.就棄權/走場之類.等人地無反駁既機會.
★自己明明輸了.還說人垃圾.說什麼只是幸運.文明你好之類..
★見到勁人.就踢.一聲不出.(遊戲中)
★無品
★話人29,無理由.仲扮勁(例如:你29就29啦)

唉..我都無野講lo.
琴日我又玩左場dota.
事關我又係不列顛.2p殺拉3p豹勇
5p 塞爾 6p蒙古 7p不列

跟著我地既防衛技術太差(連火箭都唔記得左研發)
就比567p攻陷左兩路啦.

跟著4p棄埋城.
我同2.3p係到守城.
跟著2p話整唔到盟軍 我咪打字囉.
跟著無啦啦6p(蒙突)走左出來隔著個城門殺我

之後就話:1p,你新手?
跟著我解釋話我當時打緊字.2p都知.
佢又話:別這麼多籍口啦.
佢:誰有更大進步空間我是知道的.
佢:你本來有更大既跑術可以殺我的.
佢:但是卻做少了一點
我:做少了那一點呀?
佢:你應該保護3p(豹勇).像我一樣保護5p.

我笑左.
果場我成日殺左5p.5p係到果陣佢多數都唔係到.咁都叫保護?
其實有幾次我差d殺左6p.佢走得快.次次都得番1-5血

最後佢話:你練多些再來找我吧

殺左次.以為自己好勁?
d台灣人以我所見真係一日比一日離普(當然唔係指全部台灣人)
回復 支持 反對

本身學玩Dota練 自選就好大問題啦....
我以前都係隨機玩
回復 支持 反對

9# 青山院長
唔係.我係練我唔識玩果d兵.
回復 支持 反對