打印 上一主題 下一主題
收起左側

放106 06 08 399兔鋼米古魔銃(齊角密)$280

105米古魔統 神級4lv 冇紋  (可連鋼上圓舞 +$)
0死經 齊技 差聖雷8 pw email 有集字一本
頭'100大地 海頭 90鬼頭*2 80鬼頭*1
左'赤煉左 09左 鋼左 50星神 回左
右'赤煉右 09右 鋼右 50星神 回右
上'赤煉上 09上 回上
下'赤煉下 09下 泰下 回下 攻下 鋼下
武'80熊手 90神武[有材升120] 地殿武
盾'風盾 omg翼 90神盾 90術盾
背'海背 火神翼 80凡亞翼 80艾斯翼 80地龍果隻
付'魔武 鬥神付*2 鋼守 天使付
機甲'120魔炎戰騎 80甲 85會甲[有紅腳]  
換你
ac:2
lv:106lv 43% 神lv:29 5% 兔鋼米古魔銃
裝備:06 70lv ,08 100lv 399
頭:90聖鷹頭 鹿頭 80野頭 平安頭 06 399 70lv頭
左右手:鋼左右 星神50左右 希格羅左右 08 399左右 06 399左右 4set電殿左右
上下:鋼上下 90.兔上下 星神50上下 08 399上下 06399上下 4set電殿上下
背:倉翼 08399翼 06399翼 100日蝕翼 90戈雷翼 80地龍翼 雷古
武:兔爪 元帥之劍 地武 神武
機甲:淺藍 深藍 紅 會甲set
齊cde email 唔齊角密,但ac十分安全 $570***
ok? 可加小小錢
回復 支持 反對

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
回復 支持 反對

加我MSN傾
收你AC
star_dream09@hotmail.com
回復 支持 反對

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

想收你第2個 106米古魔統
但係幾錢??
回一回我
我msn 上唔到

係到傾得嗎??
push~~~
回復 支持 反對

自出.......推!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對