樓主: david207207
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 呢個人好無品 認實佢(加左圖 應該實信)

關閉 [複製鏈接]
你set 圖片做 jpeg就得
kenex 發表於 20-9-2009 18:03

唔得
要cut一部份先可以
我都想放哂上黎架
佢一張都400幾

不過我諗應該係因為我玩開個畫面最大
所以咁大容量
但關唔關事
一張就400k....

不過我加多左張cut埋cut埋ge圖
應該睇左會信啦掛
我絕對唔會哂咁多時間去造作架
佢真係好無品好無品
最衰冇影低佢下一場未開始果時d對話炸
唔係cut埋落黎

回復 支持 反對

我今日都同條粉皮(乂神鬼﹏影乂)玩左幾場荒村~~!
*頭一場佢自己守唔撚到就話我害佢...(我得一隻村長入去跟佢)

*第2場我做8P...40分鍾打撚死佢...之後佢又係度串嘴話我廢...要40分鍾先KO佢..

*第3場佢做8P...以為佢好撚勁啦...點知未開場之前同3P通晒水...
  一開波我不以為意...先係海地放左個標誌以示塊地係我既...
  點撚知3P跟撚埋黎(PS係我行先過佢)...OK~大家一齊守冇問題!

估唔到佢狗到通水俾8P叫8P一早霸左塊地...之後我見咁既情況咁係轉地守啦

點知3PD村同兵檔係路中間令我走唔到...仲係咁係度叫8P快D黎殺我~!

事後(乂神鬼﹏影乂)串柒柒講左句:我12分鍾KO晒你地

真係好Q好笑~!!囧

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
miracle_chan -10 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

首先我係度澄清一下,
個一場走鬼我認我係bug左粒遺出黎,但係我絕對冇bug入去個修道院,
當時我記得係得番我同一個人係度守,當時根據你既兵力,打入黎絕對唔係問題
我會唔會咁樣為一粒遺生出黎既金玩臭個名?(如果你死都話係,咁我冇野講)

第二樣野,你話我守山,話我串,ok我認
但係我相信8p你係game入面語氣都唔係好得去邊
識我既人都知我玩多過認真打,所以我認我廢
就憑你係文章打既野,我覺得你既語氣都唔係咁好

同埋打完呢場之後
我見到佢ge時候都係肉肉lo
唔疊山就唔識玩
呢d人以為自己識疊2下就好勁
又要串又要冇品
火都黎

以上依段野我相信你係火先打出黎,我唔介意

係#12個位人兄你講野事實係唔係真係咁我會自己開post比大家睇,
同埋個場有份打既人都可以入黎睇下 #12依位人兄幾有品
回復 支持 反對

回#13
你唔洗扮晒野啦係度..

個場D人分明係你D FD

就憑你同你D 豬朋狗友講既野會有人信?

相信有腦既人都唔會受你昆囉
回復 支持 反對

我唔會係度同你嘈依樣野
我會開post解釋
回復 支持 反對

回#13
唔好以為你POST D相就係你岩晒
我唔淆你

多數人都會影D相係人地錯既事

無錯我認我玩荒村玩到1分26棄權..

但點都唔夠你D行為狗囉

仲有..

唔好係度扮晒野

仲咩咁好禮貌啊?

係GAME入面你好串嘴架啵~!
回復 支持 反對

我想問我狗乜野
同埋我想問我有乜行為係狗
你有冇證據
如果冇既話我唸你可以收收聲
事關我有

加上我當時我記得有位叫
[子俊]
[哈爾德開荒羊]
應該係有依兩位人
我唸證人比起我地依兩位嘈交更加實際
回復 支持 反對

真係口同鼻AO...

狗完人仲係度大條道理...

OK..你WIN~!

*你講果個「子俊」 未就係同你通晒水.檔住人係路中間俾你殺個條粉皮囉...
回復 支持 反對

喜羊羊先生咁講
我比你係度唱衰曬個名
咁我入到去玩
係唔係成個樂古aoc d人都係你通水既人?_?

同埋個位人兄係唔關佢事
我覺得你冇乜需要話埋人地囉
回復 支持 反對

關唔關事大家有眼睇

「子俊」用村同兵檔我等我俾你殺俚個係事實

點會唔關佢事

更何況未開場前佢已經同你有晒預謀

以下係等侯室你地既對話:

乂神鬼﹏影乂:3P TEAM 2
乂神鬼﹏影乂:有個方法同你講
「子俊」: 1
-----------------------------------------------
開場唔到幾分鍾  俚位「子俊」即刻將我守個點講你聽 仲有村民同兵係路中間封死條路檔我退路

以下你地場入面講既野:
「子俊」:8P快好黎殺佢
乂神鬼﹏影乂: OK~唔殺3P~!

*注:3P係「子俊」

由頭到尾根本係你無道理仲理直氣狀咁鬧人
之後仲要約齊你班FD係到夾擊我

仲好意思話我係度抹黑你?

你都得啊你~~!!

厚顏無恥到...真係頂唔緊你
回復 支持 反對