打印 上一主題 下一主題
收起左側

恆板主 大家覺得這個板主如何? 大家討論一下

關閉 [複製鏈接]
公私分明  幾好呀,,
冇咩唔好可言
(除左遲遲唔del粗口post)
回復 支持 反對

版有版規, 國有國法...支持恆.....雖然我唔識佢
回復 支持 反對

連post唔扣分 比你連500個好唔好? 你有冇腦架 比你洗哂成個樂古丫笨 等幾秒 比人回左再自己回係唔係好難啊
kaiting 發表於 18-9-2009 18:37

但係有時 想回 某個帖 唔想edit 但係又冇人回果種感覺 有d難受 = ="
回復 支持 反對

甚好甚好[[onion_15]]
回復 支持 反對

但係有時 想回 某個帖 唔想edit 但係又冇人回果種感覺 有d難受 = ="
tsuhatehk 發表於 18-9-2009 18:38

edit 下la [[onion_56]] 有時真係冇計 [[onion_56]] 冇人回就吹雞叫人幫你手推= =
回復 支持 反對

edit 下la [[onion_56]] 有時真係冇計 [[onion_56]] 冇人回就吹雞叫人幫你手推= =
kaiting 發表於 18-9-2009 18:40

-3-" .. 邊有咁多朋友 = ="~

樓主傻眼了吧.. 有咁多人撐 恆 ~_~
回復 支持 反對

-3-" .. 邊有咁多朋友 = ="~

樓主傻眼了吧.. 有咁多人撐 恆 ~_~
tsuhatehk 發表於 18-9-2009 18:41

其實樓主係邊個大家心照心照 開個阿2 你估人地會惗住你係一哥咩 發下夢好喇 恆唔係完美 不過10分都有9分既[[onion_51]] ps 天失你冇朋友可以叫我幫你[[onion_56]]**沖涼先 一陣再回
回復 支持 反對

恆哥 做事工私分明!?   吾係掛--.--
D人一講南SER女神 佢就關POST
都吾佢地兩個係咪有路!
回復 支持 反對

我認為此版主在申請與過後發展的事情完全是兩個人
最大問題是版主用的字眼太過敏感,或者粗糙
這不應該是版主應有的風格
回復 支持 反對

個人認為恆哥做版主唔錯,但係有改進ge地方,如:唔可以因為你個人認同某貼ge觀點就加分
版主ge職責係要維持論壇秩序,係呢方面我認為恆哥已經盡力
粗口文閂post扣分我覺得非常應該,樂古係全港最大ge遊戲論壇(唔好同其他論壇做法比較,果d只係版主唔做野)
需要向各會員交代,粗口文令部分會員感覺唔舒服甚至受侮辱,無論點都係唔應該出現ge現象
恆哥執法嚴,係佢ge職責,版規寫明會點罰,你衰左憑咩話版主有問題,既然入得呢個論壇做得會員,就要依版規行事

呢d亂吠ge人同行出街殺人,然後俾差佬捉,跟住問差佬做乜拉佢,執法駛唔駛咁嚴完全無分別,一d point 都無
但係恆少,我亦希望你閂post同加減分唔好受個人觀點影響,呢個係我對你ge唯一意見
回復 支持 反對