查看: 6906|回復: 10
收起左側

[抱怨專區] 愈黎愈唔鍾意夢之(個人意見,不喜勿插)

我覺得玩夢之歷險D人愈黎愈霸道...
有一次,我係密殿打緊天毛...有個人行埋黎話我搶場仲問我有冇病?!
佢仲話密殿係一個場,佢黎先,先到先得啵..
我想話online game唔係一個比所有人玩既遊戲咩,點解只可以比一個人打?!
唔通係我錯?!d人仲要講到好似係佢地岩晒咁..咁大個場..就係唔可以同人一齊打?
當然豆場個d就唔係咁講啦..但係我真係唔覺得係搶場囉..!我又唔係打佢打緊個d怪,
佢又話我清晒d怪佢打乜春野囉..我根本冇打晒d怪,係佢自己坐左係度駡我囉..

唔通我下次去黑森打..可以話個場係我既?!咁我日日坐係到,你地係唔係唔入得黎?!你地咪q入牙!!!

by the way..個人係80幾lv光弓黎..我低佢十幾lv,e d人似住自己高lv就可以打橫黎?!
回復

我都覺,呢d係人的問題,唔係game的問題,你唔好理d人就得
回復 支持 反對

我覺得你都係算搶左場,密普大吾係好大,小都吾小ge,算中場吧,但ser都有3個姐,你咪換囉,黑森個人覺得係大場0。0(大場咪同人分囉)
回復 支持 反對

55同意D人愈黎愈霸道
有一次我朋友打打下怪搶我朋友隻怪...比我c得好清楚佢話冇
個個人都白白地
回復 支持 反對

係既 豆場真係一個個  但第2 d 地方冇分一個個場  場係個到有一堆怪就係一個場
如個d怪會走左去第2個地方 會郁既就好難分 豆場d豆 唔郁 又一堆係到就可以話係一個場
如果郁來郁去 分唔到既就係一個地圖   唔係場
回復 支持 反對

我覺得你都係算搶左場,密普大吾係好大,小都吾小ge,算中場吧,但ser都有3個姐,你咪換囉,黑森個人覺得係大場0。0(大場咪同人分囉)
kkct 發表於 7-10-2009 10:31

轉左3個SER都有人咁點  唔洗玩?!
回復 支持 反對

kkct 發表於 7-10-2009 18:31

唔同意你既講法,所謂豆場只係一個大地方分佈好多怪,而豆莖係其中一種怪,多數係三幾支一堆,在講禮貎既原則下,先打怪有優先的權利,但只局限那幾支豆莖,而不是整個地方,根本和地圖的大小無關。
如果以你既講法,一個人一個地圖,多人on既時候,就算有30個ser都唔夠俾人玩啦!
回復 支持 反對

而家香港好多中小學生愈黎愈以自我為中心...咩事都諗自己先 隻game大家玩既 咁同一個地圖幾個至幾十玩家真係正常 根本就唔可以話咩個場先到先得既 我而家拖狼拖豆見到其他人小我都唔理佢地...嘈得多都真係哂自己時間 d人一見你打緊怪就鬧啦...真係比佢地吹脹 唔可以打怪咁我玩黎做咩 樓主黎哩度發洩下就算啦 唔好見人壞你又壞埋一份=]
回復 支持 反對

密殿果d我又真係覺得唔計係場-.-
因為d怪走黎走去
但係黑林果d又真係分左一個個場
光鳥一堆 火龍一堆 水木一堆 暗樹一堆咁
分得好清楚
但係密殿d怪撈埋曬一齊 咁就唔係場了-.-
回復 支持 反對

如果有人,先轉ser. 無謂大家爭
如果所有ser.都有人,就返回最先個個打.場得咁多.人多就要爭打
怪追邊個咪邊個打law.
回復 支持 反對