打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] 東吳霸王軍 招收結義會員^^

RE版主: 想玩又5想玩...成個暑假都無活動,又係得D 斗洗錢多.窮等學生/.\
           真係留返比D 大豪富玩 ...
諸葛謹 發表於 26-7-2010 21:35

其實,任何一隻遊戲推出目的都係為左賺錢..
至於賺錢我覺得並唔係一個問題,
你情我願..
就算無錢,其實你有時間一樣可以係赤壁搵到好多錢..
如虎牢/黃巾剛出賣筆,荊退賣剪玉定玉剪(好多都唔記得哂),77賣果d咩玉升防具
其實果陣既價值1粒都可以俾你買到1個靈/斬..基本上沖冥,斗既秘文唔係問題..
只係赤壁係又要錢又要一個長時間刷野先攞命..
果陣我辭左工,真係一日24小時除左食/訓先追得上人地d裝,
錢我唔係無擺...但比起神裝果d緊係無得比..
所以赤壁無時間+無錢基本上唔洗玩,除非遊戲者心態唔同另談

ps:我唔記得左你論壇網址係咩,可以既pm番比我,以前有段時間我都係東吳,感覺唔錯
回復 支持 反對

所以..其實得閒上黎玩真係5錯XD
5駛太衝裝,5駛太追稱,5駛追名望...真係ENJOY好多
上GAME企定定傾計.得閒打下副本.白帝咁...
無玩咁耐無得追囉XD 差D 脫節TIM
回復 支持 反對

所以..其實得閒上黎玩真係5錯XD
5駛太衝裝,5駛太追稱,5駛追名望...真係ENJOY好多
上GAME企定定傾計.得閒打 ...
諸葛謹 發表於 28-7-2010 22:27

我依家d ac 7xlv..上黎打黃巾@@?
主ac都賣左
回復 支持 反對

我冇玩啦 ~
太耐冇玩, 脫節晒啦 !!
得閒冇野做上黎呃下水吹 ja ma ~
回復 支持 反對

小弟覺得你貼的相好像被斬了一半耶~還有鏡頭易不到?
回復 支持 反對