查看: 44906|回復: 389
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(清倉) 放星錢4000m 虹龍獅翼 120hkd * 絕版裝 新手裝

放ac/裝備/寵物/刻紋/雜物 (全部野可星錢/hkd)

*如非必要 請盡量使用銀行入數*
*ADD左請講低收野.唔好ADD左唔出聲.THX!
*除可直接交易外, 所有用星錢/HKD收既 買家先俾. 唔信勿add.多謝合作`
*所有HOLD起既裝/AC 基本上最多只會留3日.多謝合作.
*貨物出門 恕不退換.

放星錢:

30=1km

(已放超過12e6500m星錢)

HKd裝備區:

天文=200hkd

鋼文=300hkd

暗星set=(自出)

榮譽set=(自出)

獸印=60hkd

虹龍 獅翼=120hkd

07 399(重生)=(自出)

獸印=70hkd

08 399(重生)=200hkd(已賣)

聖機Set(自出)

月set=50hkd

禮set=(自出)

好人卡set(自出)

赤紅s=50hkd

魔神套裝~連帽(自出)

寵物(只售HKD):

86lv豬-(價錢自出)

77lv小瞳 (正點多命)=50hkd

有意+msn傾~

昔日交易紀錄:
2009年:
91兔文魔統 200hkd+1500m+月s
102兔太靈鬥 已換天文同c翼
68lv 06 399守劍 3000m星錢
86lv 太文靈鬥 800hkd
81魔動 1800m星錢
114鋼兔太貴海魔動 已換1e4星錢+兔太靈鬥
以上所交易的是9月前
10月12日 已放虹龍c翼 170hkd
10月15日 放出1500m星錢
10月23日 放出鋼上下,5經X1 200hkd
10月26日 放出鈴木 600hkd
10月30日 放出天文 450hkd
11月2日 放出天文450hkd
11月8日放出 冰晶星輝套裝!
11月16日 放出虹龍c翼160hkd
11月20日 放出3張5經 60hkd
11月27日 放出虹龍c翼 +1000m
12月9日 已放獸文+虹龍
12月18日 已放出天文'
最近日子
2010年:
5-11-2010 放出星錢1E
11月26日 賣出聖機手+2000m
              賣出虹龍c翼
              收入未入點一張550m(天憶 浩_玩家放出)
11月29日 收入未入點一張540m(HeI_玩家放出)
12月3日  賣出虹龍c翼+1000m
12月30日 賣出星錢1000m
12月31日 賣出星錢1e1
12月31日 賣出星錢2000m
2011年
5月11日   賣出虹龍c翼X2

6月2日 賣出天文虹龍c翼

6月3日 賣出禮S 46LV火龍

6月4日 賣出102 4文3s 399魔動

6月13日 賣出血文+15 C甲

6月27日 賣出鋼文

7月8日  賣出134lv妖石 5文 魔動

7月19日 賣出魔神S連帽!

8月 6 日 賣出140lv 統戰

8月 20日 賣出1e 星錢

8月 30日 放出5000m星錢

9月14日 放出 08 399

9月15日 放出 3000m星錢

9月16日 放出 天文

9月21日 放出 虹龍+獅翼

9月22日 放出 1E 星錢

9月24日 放出 134魔統~

10月1日 放出 虹龍+獅翼>兩套

10月11日 放出 1E星錢

2012年:   1月8日 放出1E 星錢

1月10日 放出 1500m星錢

1月10日 放出100lv智偶加75黃雞加虹龍

1月10日 放出3000m 加虹龍頭

1月11日 放出5000m星錢+虹龍

放出日文+天文X2

放出鋼文

1月13日 放出 赤紅set+2000m

放出 好人卡set

1月15日 放出 4500m星錢

1月16日 放出 月set

1月22日 放出 獸印 聖機Set

日紋 紅卡S 虹龍

1月22日 放出 魔神s + 月s

2月4日  放出07 399

2月6日 放出 禮set 3000m 86lv豬寵

2月17日 賣出 3E星錢

2月25日 賣出92聖靈ac
以上全部過往交易記錄

信譽post:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4033746

本人星夢名:〞Wo0d’’
可以密我!!''

有意收東西的 PM'我

只限銀行入數(恆生或中銀)
不設面交.
唔信唔好加!!''
唔好哂大家時間
add左我唔該出聲

交易物品隨時間會增加
Msn:hugo_wood_168@live.hk

(好小on msn,有意pm我)

回復

推推推推推推推推!!!!!=.=
回復 支持 反對

推推推推推推推!!!!!=.=!!!
回復 支持 反對

推推推推推推推啊!!
回復 支持 反對

推推推推推推推推!!!!!
回復 支持 反對

推推推推推推推推!!!
回復 支持 反對

推推推推推推推推!!!!
回復 支持 反對

推推推推推推推推!!!!
回復 支持 反對

推推推推推推推推!!