打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] 蜀國六級軍團【翼勢力】招收會員和結義

冇翼細力d人回認下我既@@

開得post收人就預左有人問野架啦
唔係而家扮可憐俾d玩家睇~~
魏都吸埋啦喎....下次係咪向自己蜀國埋手呀@_@"?
你地都慣架啦,人地唔肯黎你個團就唱人=3=" ...
kevin0220 發表於 11-11-2009 03:14

點解無人應你??咁簡單都唔明, 正常人都唔希望同d低水平既人講野啦, 作野老吹老屈你地就最叻, 所有人都廢事理你地啦.....我都係魏國, 見到你條共仔都忍唔住要出聲...成班好似小朋友咁問大人點解唔理你....真有趣阿你班共仔...hahaaaa
回復 支持 反對

78# superpaul34  
我想問係暗言相對又如何@_@"?

行得正企得正就唔怕俾人講架啦
一係做左唔敢認既姐0.0
扮好人都扮得似小小
成日都俾人踢爆到@_@

都肉酸架~~~ ...
kevin0220 發表於 11-11-2009 03:17

咩做左唔認阿...踢爆阿..話人有病阿...呢d好似係你班共仔自編自導自演...係隻game d 新手先比你地呃到幫你地公仔者....咁又係既物以類聚....funny

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
誠、–– -3

查看全部評分

回復 支持 反對

係呀,繼續吸多D人啦,唔肯入團個D,就出下大頻又話人有乜病有物病,咪多D人入你地團囉^^
Landscape 發表於 10-11-2009 09:21

翼世話人有乜病有物病?? 有無相為證阿???又作野???又證據就令出黎啦..令出黎阿....無就收聲啦.....唔好成日聲大大無貨賣你班公仔....
作野作都一d跟據都無....知你地口技一流.....日日吹日日作...xdxdxd

評分

參與人數 1樂點 -6 收起 理由
誠、–– -6 再連= =

查看全部評分

回復 支持 反對

正義既蜀國翼細力招人@@

講到自己點樣點樣好人
一方面扮好人博好感想入人喳掛@_@

吸唔到過黎果d人就唱佢~
你地都得架啦
你地永遠係對既..其他團就係邪惡@_@"
認同唔認同既人都可以發表下 ...
kevin0220 發表於 10-11-2009 06:45

廢話少說.....證據.............令出黎阿................令啦.............快d阿............發咩表下者...由頭到尾得你幾件雜碎係度自己作野自己串, 超得意lor....好似自己同自己講野咁......證據阿!!!!!!!!!!!!!!!!!!令啦!!!!!
令唔到之係共仔係度作野啦???????????????????????搵條共仔出黎交代下啦!

評分

參與人數 1樂點 -12 收起 理由
誠、–– -12 ==

查看全部評分

回復 支持 反對

重有一樣最重要既野...你地班共仔唔識睇topic??? 【翼勢力】招收會員和結義, 唔識字???打得機多無讀書???
要作野攪事就自開個post啦....洗唔洗我教你開阿小朋友?? 阿...等我送本字典比你地先...等你地唔好亂入post亂up唔關主旨事的東西.......最後一個建議...你地不如去做作家出書啦...作野咁叻....10個珍阿比你地...hahaa

評分

參與人數 1樂點 -24 收起 理由
誠、–– -24

查看全部評分

回復 支持 反對

85# skyangle
開post收人就唔可以入地黎發表意見架咩@_@?
你係9哥呀??

咩野睇唔過眼.....你估你邊個呀....
又要你管@@?
共濟又口臭又鐘意攪事咁又點
我地做得出~冇認過咩
最小冇扮正義博人好感~~
你度扮弱者囉0.0v
傻仔......睇野唔好睇一邊@_@"
回復 支持 反對

開得post就預左架啦@_@

同你d細力有親咩@_@”?
你條魏國既~~冇俾人吸到咩?
企出黎幫口...唔係伸張正義掛@_@傻豬?
吳國就衰人 你地蜀魏就好人......
呢樣野不嬲都係架啦
由以前魔塚到而家~~~不嬲蜀就係正義架嗎@@哈....

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
誠、–– -3

查看全部評分

回復 支持 反對

收咩人呀.....你地都冇收過

一方面唱人地團...之後吸佢d人姐
唔好講到係收人番黎
唔識果d以為你地係好人黎呀會~~
岩岩細力開團好似4圍博fd,扮死狗架@_@"
而家有咁上下人就做哂9哥~~??????

評分

參與人數 1樂點 -6 收起 理由
誠、–– -6

查看全部評分

回復 支持 反對

翼勢力個都督已經係人板啦~
扮可憐扮無辜佢最叻
仲有絕招就係出大頻博同情囉
思覺失調真係無講錯
傻豬們真係要諗諗呢個人做既野有幾咁多疑點~~ 唔好再做隻蠢豬先得架@.@
回復 支持 反對

好野...終於見識到公仔老作老屈既技巧啦...學到野學到野......共仔係得既!!!
回復 支持 反對