打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家估下玩rs既香港人有幾多?[已完結]

關閉 [複製鏈接]
我中學女校  冇FD玩好正常
都係識得1個FRIEND玩
仲要係我叫佢玩既=V=
不過RS D GRAPHIC比起其他GAME真係差 ...
qq1992 發表於 27-2-2010 08:48

我中學個時都係得我一個人玩

D FRD問我玩咩GAME我都廢事答佢地...因為實無聽過...
真係唔知係話佢地孤陋寡聞好定咩好..
回復

我玩係因為以前間中學d同學玩先開始玩,chun都係,雖然果陣得十個度玩
就算明知對面唔知rs咩黎,我都會照答"玩緊runescape"

不過我記得有次學校有個唔知咩機構黎左搞咩上網講座,講到線上遊戲果陣,用左rs做其中一個例子o.O
回復

我唸而家真係少左好多人玩...想當年, 我間學校最少有6成人玩...>_<
回復

我中學個時都係得我一個人玩

D FRD問我玩咩GAME我都廢事答佢地...因為實無聽過...
真係唔知係話佢地孤 ...
因子-yanchi 發表於 27-2-2010 15:01

係呀係呀!
d fd成日話我醒目玩runescape >.<

其實我心諗:你玩天外,少林個d仲醒目la -.-"
回復

係呀係呀!
d fd成日話我醒目玩runescape >.<

其實我心諗:你玩天外,少林個d仲醒目la -.-" ...
*Ah_馳 發表於 14-3-2010 02:37

LOL,ME TOO LA,我d 同學細佬仔到唔細佬仔,話玩開心農場仲好玩過rs...lol(令我o嘴)
回復

haha...
now in University's Accommodation found 2 other guys played RS ages ago lol...
回復

lol...RuneScape 依家今非昔比了,依家 RuneScape HD Mode,雙核心都會搞到 lag 機...
所以 d 人都冇資格話 RuneScape 廢了。

加上...
現時,RuneScape約有超過一千萬玩家,超過一百萬名付費會員。據統計全球約有六百萬人每月最少玩一次RuneScape(2007年末),並於2008年8月被列入玩家總數最多的大型多人在線角色扮演遊戲健力士世界大全。

實力真係唔可以睇少... 變化超大..進步也是很快~
回復

實力真係唔可以睇少... 變化超大..進步也是很快~

當佢想再破壞遊戲平衡時... 變化更大..退步固然更快~
回復

lol...RuneScape 依家今非昔比了,依家 RuneScape HD Mode,雙核心都會搞到 lag 機...
所以 d 人都冇資格 ...
Hk_Alexander 發表於 14-3-2010 22:22

bon: 我用緊i7四核心八線程    XDD
回復

bon: 我用緊i7四核心八線程    XDD
lckj 發表於 15-3-2010 11:57 PM

I'm using Intel Duo CORE2 dou no probelm =P
just the stupid noob school internet... always d/c me = =v
回復