打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] CB活動《超時空戰記》隨時取得神秘機體!!

關閉 [複製鏈接]
1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到
黎報到先a___a
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?
機械人是男生的浪漫(?XD),主要都係有得自己選手手腳腳幾得意咁
3.  神秘機體活動吹水
其實我冇睇過點玩,有冇人話我知係好似SD敢達(GUNDAM)咁定G7咁呢-3-
回復 支持 反對

到~
機体吸引 再加上自製外觀既系統~一級棒!
機娘我黎啦!!
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到:報到11號基拉a_a
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?神秘機體....同機娘(打飛....
3.  神秘機體活動吹水 : 機娘a_a係唔係定係seed高達呢a_a
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到: 報到~
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?: 相比起其他升lv game, 呢隻game既特色好好, 吸引到我
3.  神秘機體活動吹水 : 希望有類似高達既機體出現@@
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先"舉報": 好有呃post feel = =+
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?: 恰吉制做麻
3.  神秘機體活動吹水 : 又係ob用唔到唔要都罷
回復 支持 反對

1: 到
2: 50 vs 50 la!!!
     自由組裝(汗...
回復 支持 反對

只要在樂古《超時空戰記》討論區本主題中回覆文章,

即有機會在CB期間優先體驗神秘機體。

有份在本主題中參與討論的會員,會在CB前隨機收到官方人員"火焰龍帝"所送出的道具序號一組

22號前還沒有收到的,即是沒有中 ...
火焰龍帝 發表於 18-12-2009 17:29

其實係幾時pm 俾我地?  同我地幾時先知我地有冇中到獎牙??
回復 支持 反對

家下報到@@)/
機械人+50人大型國戰+羅莉.簡直係男人既浪漫!
仲唔比我抽到鐵人28/27!?
回復 支持 反對

報到呀
當然係萌娘a_a
吹水先~吹吹吹吹(杯水好熱同...好爛...同好舊
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》報到
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你? :可以自由組合,又可愛,又性感,又3d
3.  神秘機體活動吹水 :咩機都好,最好有惡搞機
回復 支持 反對