打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] CB活動《超時空戰記》隨時取得神秘機體!!

關閉 [複製鏈接]
1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到 報到
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你? 有女玩@口@
3.  神秘機體活動吹水  高達GD~
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到
到...
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?
ACGN畫風+機械人+機娘...
3.  神秘機體活動吹水
也許有新型部品獲得...
設立2-3種方案用於強化...
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到 報到了a0a
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?  機娘大戰(50個機娘vs50個機娘,想起又瘋狂)
3.  神秘機體活動吹水 (吹呀吹,吹唔起d水a0a,哈哈)
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到 報到
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你? 新game
3.  神秘機體活動吹水 到時咪知
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到   :係~~~到~~~(揮手)^0^/
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?   :
(1)機体能夠自由組裝, 更換, 武器多元化
(2)戰術多變化, 因應不同環境使用不同的機種和變幻莫測的攻勢
(3)大型國戰, 30vs30打到爽歪歪 XDD
(4)簡單直接, 我愛機娘!~~
還有就是龍帝的雄姿, 冰雪的聰明, 獅王的勇猛......(迷:這和超時空戰記有什麼關係?)
3.  神秘機體活動吹水   :
神秘機體要有龍帝的力量, 獅王的勇猛, 冰雪的聰明, 另加埋機娘的機体咁就完美啦~
(迷:喂!未免太貧心了吧!)
好好, 認真的......基本上係機娘的我就ok了,
另外砲戰的"狙擊手馬克西斯"和"狙擊手馬克西斯2"也不錯, 若能機娘化就更......
(迷:你滿腦子除了機娘還有什麼呀?)
機娘是Cosmic Break的賣點之一, 有何不妥? XD (逃)
回復 支持 反對

其實向呢個post吹下水都得架...XD,唔好呃POST就得
火焰龍帝 發表於 18-12-2009 18:23

是你說的....
那我們給人呃分要說你教我a_a
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到  大名wong87在此報道
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你? 機娘=v= 3d立體機械人大戰@@又有國戰,又分機種,又分國,新game-0-
3.  神秘機體活動吹水  好想快d到封測-0-...
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到  報到耶
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?  紅豆那隻機娘耶
3.  神秘機體活動吹水 機男請(自重!
回復 支持 反對

期待左隻GAME一年多...
第一次發現佢係係某短片網站廣告
唔知神秘機體會係咩呢,我估係全金色的初階機...
回復 支持 反對

真係想睇下抽到咩機[[bao_33]]
回復 支持 反對