打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 7-Eleven專賣! 大狼召喚卡 即將上市!

《三國群英傳2 Online》公測在即,7-Eleven便利店率先於12月16日 (星期三) 推出「大狼召喚卡」,供一眾玩家購買。
        「大狼召喚卡」零售價港幣38元正,將於全港7-Eleven獨家銷售,產品將以限量方式推出,售完即止,各位萬勿錯過!

大狼召喚卡內含物:
大狼福袋 X 10
勇士披風、忠烈披風、義軍披風、坐騎 – 御風,4項隨機1項
物品說明:
「大狼福袋」有機會抽得以下虛寶:大狼兵符,毒牙咬術訣,爪牙擊術訣,狼遠嚎術訣,白銀黃金,特效復活卷軸,火神的祝福,小化功丸,轉運符,特效原地復活捲軸,蟠桃果,玉露酒,士兵復活卷軸,標記傳送捲軸。
勇士披風:1級可用,武力+4、防禦+1
忠烈披風:1級可用,體魄+4、防禦+1
義軍披風:1級可用,防禦+3
御風:10級可用,跑速130,武力、體魄、反應、智力、精神 全+1
注意:所有產品將於遊戲OB後方可開卡使用。
回復

哩只比較抵 沖級可以頂住先。。[[bao_36]]
回復 支持 反對

我覺得大浪沒滅用,錢沒問題,重要的是,玩的開心
回復 支持 反對

我就覺得買個包包好d~~千軍萬馬包都幾唔錯
回復 支持 反對

7仔大狼卡又有披風坐騎送,但ok個超優惠點數卡又有點數送~~兩隻都可以,個人喜歡點數多d~~如果覺得唔抵既話可以買千軍萬馬包都唔錯~~哩個就抵d~~[[bao_36]]
回復 支持 反對

咁個包包有咩啊?
回復 支持 反對

丹蔘 x 100 (使用後即時回復800點體力)
靈泉 x 100 (使用後即時回復500點技力)
特製經驗三倍符 x 50 (等級不限,使用後一小時內,打怪獲得經驗三倍)
錦織綢緞 x 10 (使用後可增加士兵忠誠5點)
腰帶福袋 x 1 (使用後隨機獲得一件20~40級腰帶)
最主要系三倍符系唔限等級用噶~~好抵噶~~
回復 支持 反對

[[bao_33]]多謝樓上,三倍符的確好吸引我!
回復 支持 反對