查看: 11775|回復: 180
打印 上一主題 下一主題
收起左側

放埋少少野;3 [更新至 29/4]

信譽post: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3764657
*昔日交易記錄 (請睇#2)

MSN:yat_s-v-@hotmail.com
MSN只此一個!
信譽有目共睹=]所有野收哂可平

截至2011年1月28日.
*已放超過28隻AC*
*已放超過10億星錢*
*已收N張未入點數 (全部由對方先比)*

*所有野都可換  但謝絕其他網絡遊戲虛寶

*所有物品買家可另自行出價. 勿白價.
*所有以港幣(HKD)收物品既只設(黃大仙區)  (面交$200以上)/中國銀行入數*
*如非必要 請盡量使用銀行入數*
*ADD左請講低收野.唔好ADD左唔出聲.THX!
*除可直接交易外, 所有用星錢/HKD收既 買家先俾. 唔信勿add.多謝合作`
*所有HOLD起既裝/AC 基本上最多只會留3日.多謝合作.
*貨物出門 恕不退換.

c翼        1k8m/80hkd   60HKD
虹龍       1k7m/75hkd   40HKD
福s(7件)  700m/40hkd  25HKD
年魔手     700m/25hkd

收哂$140

MSN暫時開唔到-,- 請係論壇PM我

4. 帶升/解任服務
魔機兵.天 (61LV有經)  星錢50萬=1小時 (每開1企手減5萬, 最多4個企手)
地殿1-6F (需包埋本人變卷費用)
1F 40M=每小時 (適合高等級玩家)
2F 5M=1次;
3F 8M=1次;
4F 10M=1次 (需預備200粒魔力元素, 160粒FOR您, 40粒FOR我);
5F 12M=1次;
6F 15M=1次;
80Lv蒼引任 50萬; 如要拎護符+15萬=合共65萬
85Lv 3300萬經任 (全包) 125萬
星任
星任1 5M;
星任2 6M;
星任3 7M;
星任4 8M;
星任5 12M;
星任6 15M;
星任7 20M;
星任8 22M;
星任9 26M;
火龍任 (升火龍翼做凡亞翼) 150M FOR 30次 (預備約8-10張變卷FOR你同我)
結束他們的世界 22M
詛咒的遺產 10M
海寧任 35M/次

*注意事項*

1. 只接受先付錢,後代練/解任

***如對本人之帶升/解任服務有什何懷疑,請不要add本人以免浪費雙方時間`***

*以上收HKD既話只設面交/銀行入數:
1. 面交  [200蚊以上, 只限黃大仙區網吧/深水埔黃金網絡城] , 自費網吧錢 另加10蚊車費
2. 中國銀行(請於入數後保留入數單, 並用手機/scanner影低send俾我)

歡迎問價~[無心收的請勿add]
信譽良好.交易放心.

*注意: 星錢/裝交易Ac必要你先比.唔信既話可以唔洗aDD我 -33-`thz.
MSN:yat_s-v-@hotmail.com
                                                                            By yat (曉月*)

最後更新日期: 2011年5月13日
回復

日交易記錄:2009年
帳號/物品
日期
73男靈鬥`

93貴紋米古靈鬥
101貴紋魔動  
80男魔動   

28米古聖靈
65兔紋男魔動
58聖靈連32道具使
100鋼貴海米古魔動
7/3
107鋼海男統戰21/3
97鋼紋米古靈鬥
13/4
97太紋07399男靈鬥14/4
61米古靈鬥15/4
104米古鋼貴太海08399魔統11/5
107米古鋼兔08399統戰(有妖石)
6/7
1200m星錢
13/7
禮服s唔連頭
13/7
獅翼
14/7
112 男族鋼太貴靈鬥士
14/7
1O1 米古鋼貴紋統戰
22/7
101 米古鋼兔海紋統戰

放1O5 0708399鋼兔貴太海男魔動
1/8
1O5Lv 0708399兔鋼太貴男靈鬥
1/9
鋼紋+2000M星錢
9/9
110Lv 0708399 鋼兔太貴海男魔動
10/9
111Lv 08399 鋼兔太貴海米古魔動
11/9
122Lv 070809399 鋼兔貴海米古統戰
29/9
95Lv 米古鋼海 魔動
28/9
星錢2000M
6/10
虹龍 獅翼
7/10
星錢1000M
17/10
星錢3000M
19/10
戰云頭
19/10
星錢4000M     /    星錢2000M
9/11

2010年:
1/5* 71Lv 兔紋米古魔統
4/5* 4000萬星錢
8/5* 舊獅翼
10/5* 300點未入
13/5* 4000萬星錢 (入數)+4000萬星錢(面交)
21/7* 8500萬星錢 (面交)
22/7* 2000萬星錢 (入數)
26/8* 4000萬星錢 (入數)
30/8* 1000萬星錢 (入數)
3/9* 2000萬星錢 (入數)
6/9* 98兔紋米古魔統 (地鐵站面交)
7/10* 2000萬星錢 (入數)
16/10* 禮s連頭換點數未入 (對方全比先)
17/10* 98Lv 0607399 鋼兔紋 男魔統 (放星錢)
19/10* 1000萬星錢 (入數)
19/10* 122Lv 06070809399 鋼兔貴太海米古魔統 (入數)

2011年*
21/1*5000萬星錢+分流+星座背紋+聖誕頭set
28/1*1億7千萬星錢

仲有數之不盡收點數記錄 {除指定外, 全部由對方先比}
回復 支持 反對

push.....................................
回復 支持 反對

push//////////
回復 支持 反對

推推推推.......................
回復 支持 反對

pushhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
回復 支持 反對

10m收鬥士set
你通常幾點on?
回復 支持 反對

10m收鬥士set
你通常幾點on?
2012endofday 發表於 16-2-2010 00:30

我不定時on的-3-```
回復 支持 反對

PUSH.........................
回復 支持 反對

push........................
回復 支持 反對