收起左側

[官方情報] 《夢幻古龍》官方意見收集帖

搞好個內掛佢啦~
內掛咁唔方便!
外掛又冇人捉~
遲早D人用晒外掛!!!!!!!
睇你仲點賺錢!
防外掛又冇用,
正係阻住晒~
回復 支持 反對

「十大方便功能,十大全新玩法」為重點推介不如搞好班螞蟻先啦..
官方為了遊戲精益求精..
精鬼咩id去度二十多萬外掛友佔多數.破壞遊戲平衡,1日都唔知刷左幾多錢
咁大家仲買點換元寶泥做咩?我地出錢人地吸錢..Gameone就搵我地錢班班外掛就用game錢買元寶泥炒
投訴外掛友之後回答話一切都無問題..都唔知你隻眼有問題定我隻眼有問題!!
回復 支持 反對

希望能夠整好內掛 ~~~~~自動打怪25回合點夠用希望改成無限XD咁先少人用外掛
回復 支持 反對

1.自動步行為24小時,1小時唔可以長時間up lv
2.商城增添賣寶寶
3.加多d副本up lv/供玩家選擇
回復 支持 反對

1.首先打擊外掛 就算不能滅掉所有外掛 起碼也要把最明顯的抓起來
(這樣也是令元寶價格一直升上很快的原因之一)

2.50級山莊強食打完應該要轉出地圖 或者限制打完當天不能再打 這樣可以有更多玩家享受任務
(強制pk的系統可以不改 這是任務的特色  已以上無限打強食的只會令一些強大的玩家更強大 小的玩家更小)

3.主線任務能夠一起接任務 這樣可以令玩家更享受夢幻古龍的隊伍回合製的團隊玩法

4.堆出更多城鎮任務/ 主線明雷戰win後有一定機率跳出和任務有關連的 任務專有希寵

5.堆出新的練工點 我意思不是說要更高的練點 而是滅青 野外 還有別的練工方式
大部分練工都只要打手 而滅青時大家都要只 銀勾的封師 唐門 聖壇封師不管在滅青 或是野外都是一種不受大家青睞的 如果可以的話可以針對 盜賊的毒 或者暗器 更或者是封印的方法出發開放新練工方式
回復 支持 反對

快D增加招式啦
重有同伴應該戰鬥完自動回到滿血先岩,唔應該一單二用
可以加多條主線任,唔使剩係得一條主線做..
升技能經驗值降低或者升級經驗值降低
稀有寶寶跳出機率調高番D,唔係以為你要屈人買點先有稀有
增加自動回合數,打都打得開心D
回復 支持 反對

封左d 外掛佬啦~!!  咁鬼多聖賊在度刷野 都無人理
回復 支持 反對

1.把防外掛的那個東西移掉 (防不到外掛,卻阻到想按25次自動的玩家)
2.開放黑市商人~可以用威望換點品 坐騎
3.捉外掛啦唔該 個D無名洞呀~勁多亂碼人- -點會有可能開到咁多分身 整到成日都LAG哂機
4.江湖頻顯示寶寶,物品,全SER都可以點黎睇(成日換線望太煩)
5.整個商道出黎,唔洗成日都要掛賣太煩或者整個拍賣都可以~~唔係成日都有人洗頻- -
回復 支持 反對

提議你加入一個掠水系統----觀戰~~
等D人可以睇D高手對戰~或者睇下佢地點打超強BOSS~
高手又感足到佢D虛榮感~
新手又有升級長玩動力~
見到高手D稀有打人幾千幾千咁去~
自然多人想要勁寵稀有~自然大把人走去衝提修~抽絕學~
增加互動唔係迫人收徒弟屈經收晚輩刷分架~
下下都要D新手去P D高手試下佢地有幾勁咩~
仲有一樣~希望加入參戰系統~唔係叫求助果隻~
而係可以係系統果到隨意揀開關~
同埋,角色斷左線就即時登出啦~HOLD係到出普攻托咩~
改改佢~一登出就離隊~咁D人就可以參戰入來~
咁先可以車輪戰D終極BOSS架~
有車戰你咪可以將D BOSS有幾勁整幾勁囉~
要打贏佢又係一個屈玩家錢的好機會~
你又搵到錢~玩家又有大目標~
所謂向難度挑戰~
你冇返d勁難的東西~
點滿足網絡英雄們的虛榮感呢~
日日升lv~你都悶啦~understand?
回復 支持 反對

建議出一個function,可以按一個鍵,就會例出正在城中擺攤的人的例表.在例表中,只要一click那個店名,就可以入到店內.因為太多人在擺攤,好多時,店阻店,我們click唔到想入的店.也有人因店被有心玩家阻了,而浪費了離線擺攤卷.
回復 支持 反對