打印 上一主題 下一主題
收起左側

Grand Exchange使用手冊-修正版(新手必看!)

關閉 [複製鏈接]

當左我地d老手咩都唔識咁=.=
同我以前一樣啦
冇野做就做guide
不過點解你張圖都唔係English..?

ps用rsbot printscreen做guide你都係第一個@o@
唔怪得之係german啦
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
WOW RSBOT USER SUP
回復 支持 反對

oh...botter...
回復 支持 反對

有d野唔洗咁的,個個都識用,想博罝頂姐=.=
回復 支持 反對

當左我地d老手咩都唔識咁=.=
同我以前一樣啦
冇野做就做guide
不過點解你張圖都唔係English..?

ps用rsbot printscreen做guide你都係第一個@o@
唔怪得之係german啦 ...
Clmak814 發表於 25-1-2010 07:15

哈,用bot整guide==
回復 支持 反對

v a r r a r o k = 維洛克 [[onion_43]]
b u t   s t i l l   i t ' s   a   n i c e   g u i d e   f o r   n e w   p l a y e r s   . . .

s u p p o r t
回復 支持 反對

支持你份熱誠,但係你睇下,呢度真係無乜人吾識用 G.E - -
所以下次整GUIDE睇下係咪真係需要 = =
回復 支持 反對

Oh I thank you so much I've played RS since 2004 and until yesterday I don't know wtf is GE and how to use this stupid update, thanks to you now I can buy whatever I wanted and don't need to wonder where the f**k is the people in w2 fally, you are my personal hero bro

9 post
回復 支持 反對

不錯的教學, 圖檔用JPEG更佳

建議加入精華
回復 支持 反對

突然去番英文X)
回復 支持 反對