打印 上一主題 下一主題
收起左側

無條件的雙經....

我果1.2k charms用得着咯~_~
回復 支持 反對

時間其實好有限,要在最短時間獲得最大價值的 exp 就係原則

同支持 Farming,farm run 點會浪費,假設你種 ...
superyyy2002 發表於 27-2-2010 23:59

SC 5用得 = =...brawling gloves都係 ..... xp bonus items all cannot use
回復 支持 反對

Summoning->Herb->Farm Run->Rc ZMI->Agility->.......

Help me decide which skill after agility! >.<"
回復 支持 反對

嘩....雙經時我一唔小心轉左def果個style....卜我街~_~.....
回復 支持 反對

我諗緊好唔好為左呢個雙經做MEMBER :S
同埋我諗過下 其實真正有效益既雙經HRS唔多..
個個以為有雙經就PLAN定哂-_- 我諗只要可以多過1個人TRAIN既LV都無乜實際效益..
RED CHIN平時一個人TRAIN既WORLD 依家變兩個甚至3個 其實大家SHARE左D EXP
比平時其實差唔多?
不過SUMMONING , HERBLORE 同 FARMING 仲有 RCING 係最值得升既LV..
回復 支持 反對

仲有兩星期 , 咁你要快D決定LA -_-
不過我同意你RED CHINS個PART
其實RED CHINS好地方不多-_-
到時一定爆-_-.....
回復 支持 反對

我諗緊好唔好為左呢個雙經做MEMBER :S
同埋我諗過下 其實真正有效益既雙經HRS唔多..
個個以為有雙經就PLAN ...
Prince` 發表於 1-3-2010 20:38

大佬prince
唔係串你
你信又好唔信又好
兩個人係比一個一快
(red chining at skeletons)
回復 支持 反對

大佬prince
唔係串你
你信又好唔信又好
兩個人係比一個一快
(red chining at skeletons) ...
Clmak814 發表於 2-3-2010 12:00

兩個地方比較  mummy 應該多人過 skeleton
最怕prince所言為真
回復 支持 反對

如果大家好似我咁諗 再諗一諗 其實依家RED CHIN升左? 我估應該會.
如果係咁 升左但實則多出既EXP唔多 大家反而仲蝕左TIM
都係單獨TRAIN既有著數..
我諗JAGEX一早諗到呢D 所以先搞個好似好有用既EXP WEEKEND黎吸引人做MEMBER,
D細路以為好正有好多經-_- 其實個WEEKEND真正既EXP係應該預期SHARE左之後既 實則都唔多,
如果我係做MEMBER我諗我只會TRAIN CRAFTING算數.
回復 支持 反對

如果大家好似我咁諗 再諗一諗 其實依家RED CHIN升左? 我估應該會.
如果係咁 升左但實則多出既EXP唔多 大家 ...
Prince` 發表於 2-3-2010 18:49

已經由 550 gp 谷底水平抽升番上去
預計會去到 800 gp
回復 支持 反對