查看: 13428|回復: 113
收起左側

最抵死的bug友... (edit)

溫馨提示︰此帖非論 BOT , 應輿論 BUG 也.. 請勿罵戰, 謝. m(_ _)m

http://services.runescape.com/m=news/newsitem.ws?id=2730

BUG = 1 bolt --> magic: enchant bolts --> 12 enchanted bolts (唔知係全部定係個別 bolts)

J 記知道左呢個BUG, 開始封殺
被捕者暫約二百人,六十八人被判死刑 (砍掉重練)

RIP 2,376 TOTAL / 1000+ Game DAYs
回復

真係抵死...

有時d bug真係唔知最好
知左我都可能會用..
回復 支持 反對

Not 1000 game play hours

Its 1004 days = 1004 x 24 = 24096 hours of game play

That is like 3 years. I wonder how many 3 years a man kind can spend on online :lol
回復 支持 反對

點解捉BOT友冇咁快
回復 支持 反對

Not 1000 game play hours

Its 1004 days = 1004 x 24 = 24096 hours of game play

That is like 3 years ...
kit034 發表於 3-3-2010 08:53

睇錯.. 已改番

回樓上, 我都想d bot死哂.. 好乞人僧... -.-
回復 支持 反對

睇錯.. 已改番

回樓上, 我都想d bot死哂.. 好乞人僧... -.-
icy920801 發表於 3-3-2010 18:01
咁你僧唔僧你自己?
回復 支持 反對

而家有無玩家唔用BOT??

我由2001年12月玩到而家...
都未試過用外掛程式
回復 支持 反對

我諗應該有既因子; 其實用BOT 點講好呢..
好忐忑.
成日都擔心被BAN 就算開個新AC; 眼睇住BOT到咁高 被人BAN左都好可惜..
有時都幾有罪疚感 呢個真係對其他玩家唔公平 所以依家都無用啦..
不過選擇係咁 用唔用大家自己決定 負得起後果就OKay啦.

今日中化講情與中國文化; 西方人不嬲都個人主義架啦 有鬼人理其他人咩.
回復 支持 反對

咁你僧唔僧你自己?
t0psecret 發表於 3-3-2010 22:16

請明示?

本人中度文盲  請勿見怪
回復 支持 反對

而家有無玩家唔用BOT??

我由2001年12月玩到而家...
都未試過用外掛程式
因子-yanchi 發表於 3-3-2010 22:55

Ccy dun use bot
00x dun use bot
I dun use bot

but we use on pure or new acc for fun -_-
回復 支持 反對