收起左側

最抵死的bug友... (edit)

搞小動作往往只會為自己帶來不安
無論如何, 安心比開心更重要 : )
回復 支持 反對

有冇用BOT洗乜咁激動呢
其他人有冇用其實都冇關係
又影響唔到人
咁勞氣冇益,,CALM DOWN啦
回復 支持 反對

不可一不可再

向外掛說不,向被BAN說不
回復 支持 反對

小學雞 = 幼稚的人, 成日為小小事串同一個人 = 幼稚
t0psecret 發表於 9-3-2010 01:19

我成日串佢咩LOL? 幼稚既人係為左小小事而串人, 岩.
    我似係串佢咩? 我覺得我只係拆穿左一個大話咋WO.
    係佢後尾既反應先令人想串佢, 佢老老實實咁OKay我講錯 我仲可以串乜先?-,-
    如果拆穿大話對您黎講係串人 咁我相信呢個世界都好多人係小學雞..
回復 支持 反對

搞小動作往往只會為自己帶來不安
無論如何, 安心比開心更重要 : )
h0h0 發表於 9-3-2010 05:18

Eric應該好清楚我唔係針對人既人haa我諗其他人咁講我一樣會講同樣說話.
    不過我相信其他人 就以您為例 您都會承認自己既過失, 而唔係掉番轉頭鬧人囉^^
    我係有理據既, 反之就係無理取鬧. 您認為呢?

原來安心 才能開心^^
回復 支持 反對

Eric應該好清楚我唔係針對人既人haa我諗其他人咁講我一樣會講同樣說話.
    不過我相信其他人 就以 ...
Prince` 發表於 9-3-2010 21:45

那可得注意言辭.....

不要給別人誤會的機會
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

的確你係成日串佢,如果唔係點解佢會咁大反應?_?
我唔信一個第一次串cl既人cl會咁大反應

你係唔係針一個人 ...
Lazy基" 發表於 10-3-2010 20:37

係佢將我講既野當左係串佢..之後佢既反應先令我真係串佢.
我只係拆穿個大話 我一再講都係咁, 其他人都有認有用bot..
佢自己又扮哂野話無 再一次問 拆穿大話 = 串人?

同埋我都有串您, 有串HENRY, 有串因子, 真係有串好多人,
不過以上既人唔係成日有野被人串,
對唔住您所講既係笑點 笑唔等於串- - 係咪所有笑話您都覺得串緊?
我真係認為除左言語上 捉住人地錯處要人難以落台之外, 有串嘛- -v

平心而論 針對一個人好玩? 以前都唔係針對您啦 只係大家好容易少少野就嘈起上黎,
的而且確好多時係因為我D言詞 但事實上您地唔係錯我會唔會無啦啦串您而又串得入?
所以呢 承認錯誤係佢要學既. 死撐咪被人串囉 抵架WO.
回復 支持 反對

不過我相信其他人 就以 ...
Prince` 發表於 9-3-2010 21:45

算啦~
無謂同新手理論 - -

係喎 -.- add返我未呀?
回復 支持 反對

係佢將我講既野當左係串佢..之後佢既反應先令我真係串佢.
我只係拆穿個大話 我一再講都係咁, 其他人都有 ...
Prince` 發表於 10-3-2010 22:06

唔係串係咩q野呀!?
我忍左你好內冇回你post, 你又串洪洪?
你唔係串我係叫咩野呀
又話你唔係串我, 又話唔仲意人地唔認
你都唔認你串我
我洗鬼認屎認屁
我冇野好講
membership停左
係啦你一定會回post
我很定你唔gur
睇下點
回復 支持 反對