打印 上一主題 下一主題
收起左側

最抵死的bug友... (edit)

o rly? 咁你自己係咪sort到先? Prince sort到就唔會串cl串到今時今日la, 如果唔係咁q多人係度蝦cl, martin ...
t0psecret 發表於 13-3-2010 23:55

lol? 我叫串佢串到今時今日? 真係新手 行埋一邊啦-.-
    曾經有一排我無串佢 亦都無理佢 甚至有人串佢我幫口TIM
    係後尾佢真係太過幼稚, 我地唔係集體蝦佢, 如果佢係岩既都唔會係咁被人串啦.
    成Q日自己串人 跟住之後又話漏左句LOL JK, 我鬧完您之後 係咪講句JK就得?
    呢個只係例子 唔單單因為咁, 亦都因為佢既無聊舉動.
    以前有教過佢架啦 好聲好氣 叫過佢唔好咁唔好咁 但佢仲係要咁,
    您淨係知依家發生緊既事, 以前既事一無所知,
    講真您自己睇清楚佢個POST啦, 前後矛盾
    佢自己有認用BOT 依家又唔認 拆穿佢又要鬧番我轉頭 咁樣唔通係正確?
    是非不分, 英雄唔係咁做架=)
    根本您就係為左做英雄而做 我一D錯都無反而被人話我錯LOL

岩岩去考左一下古, 自己睇 http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3519937&extra=&highlight=&page=4
    個個都有串我有無串先 Amy果陣都有同我講件事係點 我都話佢份人係咁算啦or類似
    麻煩您真係睇事情唔好睇一兩件, 冰封三尺非一日之寒.
    肯花時間同您講, 係唔想您以為自己做緊既係英雄, 佢再係咁 出到去唔比人打死都被人排斥啦.
回復 支持 反對

新手 行埋一邊
h0h0 發表於 14-3-2010 00:08
無point回我ar? 你又知我係新手? 新手就唔比發言? 諗下d point先黎回我la, 你係咪知好多野先?
呀伯 行埋一邊
回復 支持 反對

lol? 我叫串佢串到今時今日? 真係新手 行埋一邊啦-.-
    曾經有一排我無串佢 亦都無理佢 甚至有人 ...
Prince` 發表於 14-3-2010 01:04
咁你就覺得你要串返佢而且串到佢貼地?
回復 支持 反對

咁你就覺得你要串返佢而且串到佢貼地?
t0psecret 發表於 14-3-2010 01:27

如果佢唔串我 我一定唔會咁做 但當佢係串番我轉頭
     仲一直係咁 就等於係佢逼我咁做,
    您做錯事被人鬧 您都唔會仲好理直氣壯咁串人啦
     開頭我回既一兩次 offensive? 係有D 但係我串緊佢?
    真係好好笑.. 唔認錯被人串 仲要係岩..
回復 支持 反對

無point回我ar? 你又知我係新手? 新手就唔比發言? 諗下d point先黎回我la, 你係咪知好多野先?
呀伯 行埋一 ...
t0psecret 發表於 14-3-2010 01:27

to martin - you need to sort your life out.
點知你咁大反應

你唔出聲 我地點知道你同佢既situation一樣, 需要sort your life out.. : )
搞到你食到咁應, 其實我都有d過意唔去 orz

你果d叫做spam, 唔會有point.
lucky son of a bitch asshole motherfucker, gratz
t0psecret 發表於 11-3-2010 20:42

繼martin之後 既另一粒真心膠 (o:
回復 支持 反對

又黎-.-"

老老實實
網上爭吵少不免
大大小小既..以前已發生過無數咁多次
我以前都激動過,但最後都未能達成共識,算了.

見到唔岩key既就唔好回啦
呢d野完全無討論價值

最後,想帶出既係 - 慎言,有氣量
話人地串你,請諗下你自己之前有無high high地亂打字
大家諗清楚先講野,呢d問題就唔會發生
回復 支持 反對

to martin - you need to sort your life out.
點知你咁大反應

你唔出聲 我地點知道你同佢既situation一 ...
h0h0 發表於 14-3-2010 02:01

我同ccy之間ge野又關你事? Stalker. 我只不過係用一種我同佢都明ge方式黎gratz佢.
點知你咁大反應

你唔出聲 我地點知道你誤會左, 需要get to know each others.. : )
搞到你誤會同柒左, 其實我都有d過意唔去 orz

你果d叫做stalk and mistaken, 唔會有point.
since 2003
h0h0 發表於 13-3-2010 06:33

繼kai仔之後 既另一個編輯王 (o:
回復 支持 反對

算啦 eric, 無謂同佢嘈
因為佢已經柒左.

你唔知自己柒左係邊呀呢 真心膠 :D
最柒既就係咁,
不過都仲有其他既..
柒在你以為自己係英雄
柒在你以為自己好理直氣壯
柒在你唔知自己救緊既小學雞係錯既
真係同你講多都哂氣:D

柒咕碌 :D
係你唔明定係你真係咁柒-_-
佢係講緊你做既野係膠囉 無人話係你講既野錯:D
佢無誤會囉我想講 係你誤會左遮 你又柒左啦- -
正常人都Get到係你做既野膠 唔係話你講既野膠 :D
即係你咁樣去Gratz人係膠 而唔係你既用字係膠 你明唔明jee?:D

我只不過係用一種我同你都明ge方式黎回你遮 柒咕碌:D
回復 支持 反對

我同ccy之間ge野又關你事? Stalker. 我只不過係用一種我同佢都明ge方式黎gratz佢.
點知你咁大反應

你唔 ...
t0psecret 發表於 14-3-2010 02:41

我同martin之間ge野又關你事? Stalker.  

gf inheritance 7___________________7 希望你唔好扮明, 要真係明

有興趣見下你真人 ^^

你有無facebook?
回復 支持 反對

又黎-.-"

老老實實
網上爭吵少不免
大大小小既..以前已發生過無數咁多次
我以前都激動過,但最後都未能達 ...
*Ah_馳 發表於 14-3-2010 02:34

都係以前好.

起碼有個有承擔既狗狗 -.-
回復 支持 反對