查看: 30565|回復: 68
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Ccy 你同我入黎

關閉 [複製鏈接]

首先陳述下件事經過先

HK time 22/3/2010 十點am打後少少
我入咗nakuz clan chat, 自己solo緊td (查實我呢個周末一直td緊)

你無撚啦啦入nakuz clan chat, 我知你平時都睇唔起nakuz唔撚入cc架啦, 入得黎實冇好野

跟住你就係clan chat度spam, 我打個問號出黎

跟住你就話2 claws in 1 trip

咁我就話lucky for you. I killed 200 td in 2 day nothing dropped.

跟住你就開始發癲 "Stfu, I said rune claws"

仲要話"today you killed 40 td only where is 200 on99"

我係clanchat度up完句 "Lol you should go learn mathematics"
即刻ignore你 並且上nakuz開post串你

故事完

--------------------

Ccy 你真係幾撚煩
我唔知係你學clmak定係clmak學你日日係度9up "STFU" "GTFO"
老老實實我想講我呢次玩返rs入返nakuz cc一直都覺得clmak態度好過你好撚多囉
Clmak少少串+唔認錯都係forum俾人串到咁既話
我真係覺得以你既態度, 冇人串你真係天冇眼, 今次就我黎串9你

去返今次呢件事先,
首先你無啦啦入CC spam再話1trip2claw係為乜9?
你跟本就係9UP
跟住我同你講句lucky你就同我講句STFU,
你係咪覺得我串緊你, 定係食緊葡萄? 如果係你都幾好想像力.
你住美國係咪啊? 你試下去街度9up話自己中咗6合彩, 跟住人地一句lucky, 你再黎STFU, 睇下人地dub唔dub9你

我話我兩日打咗200隻td
你就話我today殺得40隻, 仲要on9 tim.
首先你係答非所問, 我話兩日, 你話today? 你PK P到sock咗?

第2你adv log都唔撚識睇你都幾on9
Jagex用既係GMT time. 我地用既係EDT, 我地夜晚8點佢地就淩晨12點, 開始咗第2日
你見到嗰40隻係我由8pm EDT打到10pm 打出黎架 7頭. (HK time 8am to 10am)

第3你都幾撚好野"STFU i said rune claw."
有邊隻怪跌rune claw咁正啊? 分享下啦你, 我話你知我好撚想打

-------------------

以前恩怨唔計, 今次你真係幾撚過火, 我真係好耐冇因為一個on9仔爆咁多粗
橫掂nakuz E+流行串人啊嘛, 今次我就串9你

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
燎原火 -40 引起罵戰/參與罵戰、內容不雅/有粗口 ...

查看全部評分

回復

岩岩個場罵戰完左...又要黎多埸-_-.....
雖然唔係識左你好耐, 但係都好少見你咁惡-_-
回復 支持 反對

我諗係Ccy見到Clmak俾人插到好high覺得好葡萄
頓時屎眼feel到好痕
今次你搵岩人啦
我養兵千日用在一時
------
To dear mod,
我唔知我平時係CC俾人印象點
最多汁到正野show off下, 汁唔到抱怨下, 幾句fuck同shit都有講過既
但真心我從來唔會對人講STFU/GTFO囉, 人地講既話我當玩笑算, 今次Ccy講D野我真係當唔到係"lol JK"囉
回復 支持 反對

你真係好撚好笑spam?spam你老味!
----------------------------------------

"跟住你就話2 claws in 1 trip
咁我就話lucky for you. I killed 200 td in 2 day nothing dropped
跟住你就開始發癲 "Stfu, I said rune claws"

我同adam講嘢
關你春事咩?
---------------------------------------------
邊撚個會同你計gmt ka?(actually it didn't show u got that 13 tds b4 u logout.didn't know u was killing tds)
----------------------------------------------
你話我睇唔起nakuz cc? 問下 mega/lam/yanz...la..
就算我唔入你咬我食呀?
----------------------------------------------
流行串人又點?係唔係想學點做跟尾狗?

pr0 gooder math l0l.jpg (122.59 KB, 下載次數: 3)

pr0 gooder math l0l.jpg

評分

參與人數 1樂點 -30 收起 理由
燎原火 -30 內容不雅/有粗口/參與罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

算啦

我以前可能高level過ccy成日show off同串佢
因為我以前有個朋友講左佢點樣比佢"F" 後來發只係誤會

佢係咁架啦
有首歌好岩我地聽
一人小句
我以前咁串都係學左其他人

對唔住你地
我以前的確好串

Gooder岩岩入黎果時
我地串你,因為我地以為佢係RWT買佢個ac番黎
都係度講句sorry
有時大家既態度都唔係太好

唔好一時衝動

話時話我quit都係因為佢! 佢啲運同我compare果時我差太遠,所以我唔玩! (講笑)

p.s. 佢成日講SMD/SMFD我都冇咩理佢,佢講完我就唔理佢啲PM,咁對大家都好
回復 支持 反對

回復 3# 古德
To dear mod,
我唔知我平時係CC俾人印象點
最多汁到正野show off下, 汁唔到抱怨下, 幾句fuck同shit都有講過既
但真心我從來唔會對人講STFU/GTFO囉, 人地講既話我當玩笑算, 今次Ccy講D野我真係當唔到係"lol JK"囉

我同adam成日咁玩ka la

鬼有同你講嘢牙?

my arcane post can show it

most of ppls saying me nub etc or watch mega reply that show u all
回復 支持 反對

Glad that you know the evil side of _ _ _ _ _  
回復 支持 反對

Glad that you know the evil side of _ _ _ _ _
icy920801 發表於 22-3-2010 12:29

lmao 我又騙下sin ^ ^
回復 支持 反對

又黎過-_-?係咪呢到平時太冷清,想整熱鬧佢
回復 支持 反對

又黎過-_-?係咪呢到平時太冷清,想整熱鬧佢
dealyou 發表於 22-3-2010 13:00

可能係一件好事呢?
可能大家串完後感情仲好
回復 支持 反對