收起左側

Ccy 你同我入黎

關閉 [複製鏈接]
睇到個標題嚇到叫左出黎,老細問咩事,我照讀比佢聽,讀左標題內文都未開始讀,
佢成塊面白哂,自言自語,猛咁話「共慘黨殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生,
共慘黨殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生……」
跟住衝左上天台,叫左一聲"鳴呀,點解係我"就跳左落去,成班同事追上去都追唔切,
有兩個女同事嚇到暈左,仲有個男同事當場嚇到幾左弱智,不停問人要唔要食腸仔蛋。
我就好好彩無咩事,但同班同事五十幾個人即時變左失業,你條XX真係害人害物……
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

早幾日同條女去左日本玩, 同佢又去新宿買手信, 又去有馬浸溫泉,
返到去酒店已經累_死, 咁咪上床訓囉, 點知條女又玩未玩夠,
想玩D新奇又刺激既野喎. 咁見難得可以陪佢去日本玩, 咪陪佢玩下囉,
佢係我送俾佢個LV袋入面拎左張紙同支筆出黎, 原來佢想玩井字過三關.
大家如果識玩既話都知呢個係必和既遊戲,啦, 頭幾舖我都扮下認真同佢玩,
間唔中輸下當俾佢開心下啦, 點知佢發爛渣用D橙皮掟_我, 話我玩得唔認真喎.
_ _ _ _真係火都黎, 即刻轉身射個三分波!! 之後佢又好似唔憤氣, 係個LV袋入面係咁摷,
都唔知佢摷乜_, 摷左成分鐘之後拎左個卡路士出黎, 估唔到個衰婆成日袋住第二個男人係身邊.
個卡路左拎住個波可到角球旗, _ _ _ _我都未準備好, 卡路士已經開左角球,
嘩個波勁_到呢連愛國者導彈都截唔_到, 成個香蕉波咁一野彎入一野彎入左,
真係服_左佢. 好彩先前我入既係三分波, 而家三比一!!
諗住自己有兩分係手有優勢啦, 佢又伸隻手入個_度係咁摷, 今次又唔知佢想點喇,
摷兩摷抆左個舒拉寶娃出黎, 嘩, _係個_係叮噹百寶袋咩!! 已經心知不妙集中精神去應付,
當我去搵我塊球拍時, 舒拉寶娃已經開左個波, _ _ _我拍都冇唯有用手接啦,
唔洗兩秒個波已經去到眼前, 咁我出手啦, 個波我就掂到喇,
不過就勁_到呢, 打到我手掌都就斷咁滯, 仲搞到我原地轉_左幾十個圈.
就咁俾佢入左個ACE波, 俾佢拎左十五分, 而家三比十六!! _呀!! 十三分要追,
真係追_死人咩!! 你有係既百寶_, 我都有我既龍殊, 拎左兩粒龍珠出黎叫神龍幫我許願,
神龍話支持我所以爭五粒龍珠都冒死出黎幫我, 真係多_謝佢啦. 我請佢幫我叫呀奧蘇利雲出黎!!
我條女見到我出絕超佢已經嚇到係咁流_水, 我都理_得佢!! 奧蘇利雲果然冇令我失望,
一CUE打出147分, 全場都拍_哂手掌!! 而家一百五十比十六!! 我睇你點追!

評分

參與人數 1樂點 -30 收起 理由
燎原火 -30 呃Post/無意義內容/惡意灌水

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 18# 古德

didn't even spam lolz
唔話你老味咁我就話你媽媽

adam pm 無on 我點pm orz

你兩日刀無200la l0l (唔撚同你計gmt, 咁撚煩)

你問下人先啦 我通常刀入cc

"就算"我真係唔入你同我吹bb?
回復 支持 反對

yea lets not all make him freak out and make him cry, i do apologize rin gooder

JK NOT REALLY
回復 支持 反對

回復  古德

didn't even spam lolz
唔話你老味咁我就話你媽媽

adam pm 無on 我點pm orz

你兩日刀無2 ...
jckachunrs 發表於 22-3-2010 21:01

死口唔認代表你自認柒頭冇point駁我
搬你老尾出黎都救唔到你架啦

你同adam講野俾我聽到up句lucky就要俾你鬧on99?
俾著第2個係cc直情話"rich"添啦 你咪要爆粗爆到停唔到口?

你咪9up當密笈, 你有冇撚入你自己知
講到我求住你入CC咁
你唔入我仲happy少條on9友嘈住晒
次次一入就汁到phat, divine, claws, 再加句STFU 好撚好玩啊?

以你既IQ同EQ真係除咗no-life+on9之外都冇第3個過人之處啦
識趣既就收爹淆底, 或者講句sorry
再同我吵 我驚你自卑到自殺

-----------------

t0psecret你up乜膠啊 STFU啦7頭
冇人明你up乜 定係你係同ccy講緊野啊
自己開post/上RS同佢講啦
呢度我同ccy講緊你GTFO好冇?
回復 支持 反對

回復 26# 古德

比你咁屈我spam

我好更更呀

nice dude u love to be on9

i was talking to adam at all till u saying me on9 lmfao

希望我咁好汁到啦 l0l

比你9up講幾句我就要到自殺?唔好膠啦!

問心我係有入 你係唔係唔gr?

係就舉高隻手yoyoyo
回復 支持 反對

回復 27# jckachunrs

你都幾識屈架喎
無啦啦變咗我話你on9?
你問下人幾時見過我係CC當住人面話人on9啊?
(不過你唔係CC嗰陣我9成係背後都鬧緊你條叻叻仔架啦, 唔使擔心我唔記得你)
我屈你spam?
你估我好似你咁, 好撚鍾意無撚啦啦屈人串人啊
唔係你日日做埋D on9野我鬼得閒開post愛你

btw 你係咪覺得自己係度yoyoyoyo同吹bb好撚得意?
小朋友你D文化水準真係與眾不同, 比常人低勁多嗰隻
回復 支持 反對

回復 28# 古德

有無spam?心照唔該

我E+真係信D人有兩面啦. 對其他就hiding ur evil face

當得返我同你個陣,你就係到盛放你既另一面比我受(我知無mud人會相信,過此事當真喔.)

"屈人串人"

屈人:你米係個個好鍾意屈人果個囉.( 只係對住我先咁,真係錫我)

串人:我認我係有串人,下過大部分刀係串到熟既,其餘我串D人刀係irl ge(係呢到我唔介意講sor :))

btw 唔知你係唔係打得飛機多打到爆q jor 好想證明你係有一條既,然後就係咁講個"撚"字

大朋友你D文化水準真係與眾不同,想證明你有條腸仔唔係咁既
回復 支持 反對

CCY, 請不要評論人地既生殖器官, 好唔好? 請你地兩位都一人少句當幫忙, 有事講唔點就出黎兜口兜面講清楚, 再講唔點咪打交lor!!
回復 支持 反對