打印 上一主題 下一主題
收起左側

Ccy 你同我入黎

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

死口唔認代表你自認柒頭冇point駁我
搬你老尾出黎都救唔到你架啦

你同adam講野俾我聽到up句lucky就要俾 ...
古德 發表於 23-3-2010 05:18
我乜撚都唔知, 我只知道1.有個kai子係度trolling同bringing his anger to the internet, 2.就係有個叻叻叫我add佢, 之後過左唔夠十分鐘就del左我, 幾kai? 3. 一個撚樣同個係nakuz/runescape都好受歡迎ge人嘈, 唔好笑親我ok?

學h0h0話齋, 新手行埋一邊, 我識ccy ge時間點都多過你啦大哥哥, 扮成熟.
新手 行埋一邊
h0h0 發表於 14-3-2010 00:08

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
燎原火 -20 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 32#
1. 你乜撚都唔知你up乜鳩啊, 小弟弟
2. 嬲唔嬲,anger唔anger根本唔關事囉好冇. 我呢份見到有人做柒野我會提佢, 提佢唔醒我會吊醒佢. 我一直都係就事論事, 你見我有搬過ccy以前D7野出黎咩? 唔似你咁delete你from fd list就值得俾你提起
3. 我當時delete你係因為我以前自己好快quit, 後尾我有add返你, 但係唔知到你已經delete咗我. 而且呢個根本係off-topic唔明你提黎做乜. 我心諗"證明你係真心膠真係咁易喎原來"
4. 你作為ccy既close fd (唔知你係咪佢既irl fd), 你作為朋友既責任係要提佢唔好做膠野, 而唔係盲目崇拜, 佢做乜鳩你就跟住佢放既屁行, 真係唔知你有冇羞恥心
5. Ccy係hero, 我係撚樣? 你做屎眼睇野架? 我想講成日鳩up/妄想既人, 要小心D行路, 唔好發下白日夢跌入坑渠.
6. 你識Ccy好耐同呢件事有咩關係, 問題係你識佢咁耐你做跟尾狗咁耐都不自知, real heart one big plastic.

串你真心膠既我係第3個啦, 我覺得你應該快D去醫院check check, 買個安心
回復 支持 反對

回復  t0psecret

editting
古德 發表於 23-3-2010 20:52
nice edit bro

回復 支持 反對

我打第一次嗰時打咗個"吊"字俾nakuz filter晒後面D野, 咪要edit囉聰明
回復 支持 反對

回復 29# jckachunrs

我睇完嗰回復之後, 我心諗:
" E+D人唔夠人嘈就好鍾意死鷄撐飯蓋架喎.
1. 死口唔認
2. 轉頭屈人
3. 犯法合理化
4. 搬人老味出黎
5. 諗起生殖器官 "

我都費事幫你配對,
你自己諗諗你邊度柒咗
回復 支持 反對

回復 31# Lazy基"

上位我唔夠你勁囉潮文撚
回復 支持 反對

回復  t0psecret

1. 你乜撚都唔知你up乜鳩啊, 小弟弟
2. 嬲唔嬲,anger唔anger根本唔關事囉好冇. 我呢份見 ...
古德 發表於 23-3-2010 20:52
你又要係nakuz開post, 又要我gtfo唔比我回你, 不如係msn開戰la, 咁我地咪可以享受nakuz forum lor, 唔洗個個開個post玩返你轉頭(笑)  哥哥仔如果你唔係好夠point回我你可以潛下水欣賞下海底世界架
回復 支持 反對

古德哥霸氣十足!!
回復 支持 反對

我打第一次嗰時打咗個"吊"字俾nakuz filter晒後面D野, 咪要edit囉聰明
古德 發表於 23-3-2010 21:07
well thats non of my business i guess
回復 支持 反對