打印 上一主題 下一主題
收起左側

Ccy 你同我入黎

關閉 [複製鏈接]
笑,
人地回post你就叫人收聲,因為
"我而家同ccy講野唔係同你"
咁你又開post??
我緊係明pm/開post既意思,我 ...
Lazy基" 發表於 23-3-2010 22:23

我有叫過你收聲咩?
冇波好似, 不過我會串到你收為止
我叫t0psecret收一次等佢知道乜野叫做STFU/GTFO, 同埋勸佢唔好再做一次真心膠
咁我開post唔用pm既理由足夠未?

我知你一開始係要幫手解決, 你係好人. 但係你唔知事實要來屈我. No way.
同埋唔夠我講你就返去潛你既水, 或者作/轉多幾篇潮文娛樂下大家.
老老實實我好耐冇睇潮文, 今次睇返咁多篇笑咗好耐. 多謝
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 62# Lazy基"

我叫t0psecret收一次等佢知道乜野叫做STFU/GTFO, 同埋勸佢唔好再做一次真心膠
咁我開post唔用pm既理由足夠未?

讀下呢句先唔該

未識讀咪學人寫野啦, 唔羞家架咩

Ccy佢up膠野鬼有人show佢, 你D 乜pker, 48er, on9er既火星文咪攞出黎獻世
我係CC應下佢就"STFU", 再攞佢D7+8=16既數學程度黎串我

你咁信ccy既繼續信囉, 真的假不了, 假的真不了.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔想同我嘈你有兩個choice
1. 講得好聽叫ignore我, 講得難聽叫潜水怕屈機
2. 講句sorry
我開得post串你,  ...
古德 發表於 23-3-2010 22:22

sor 以 say (係你回之前)唔知又你想點.

我可以咁講你無權叫我二擇其1.

so now i'll thinks more about what should i do b4 inch ppls k?
回復 支持 反對

pker 48er你都可以話係火星文
ccy玩到咁明話埋rune claws都可以咁認真
玩唔起就咪玩rs喇orz ...
Lazy基" 發表於 23-3-2010 22:54

我知你玩唔起, 羨慕我冇用架喎
我E+仲玩緊RS日日打td你吹?
回復 支持 反對

回復 支持 反對

cl都識咁講!
回復 支持 反對

cl都識咁講!
tommy0731 發表於 24-3-2010 13:33

我係#5以經講左
其實同prince嘈果次我reply左4~5次到
主要系其他人..
回復 支持 反對