查看: 7821|回復: 76
打印 上一主題 下一主題
收起左側

喂 仲係出面嘈緊班無聊人滾入黎係呢到解決.

首先, 我完全唔知自己走在串人潮流既尖端,
居然有人話樂古呢排興串人就好似有恃無恐咁串, 咁我係咪要認錯?
古德我想講我話CLMAK 而就算佢係做錯都無一個咁既必要去開Post鬧鬼佢,
根本就小事化大-,- 至於我同CLMAK果筆, 我都只係講左兩句
係佢後尾既反應令我同佢有咁長久既舌戰而已. 係兩件事。
我唔係話只許州官放火 不許百姓點燈 而係一件係佢串番我 一件係您自己開Post,
我都試過有次係壇到開Post, 對象都係CLMAK
因為佢屈我踢佢 搞到火火話我公報私仇, 我先至會開個POST黎鬧佢囉.
您件事有無咁重要? 見人見智啦. 您覺得被侮辱既 我真係無言.
樂古文化係咁, 即係有D人鍾意用粗口去Gratz人呀 回人鍾意用粗口,
唔知出於D咩心態 一笑置之就可以 Why so serious?

其次, 其他人我見到真係O左咀, 不但無勸 仲可以以為自己好型串咁, 笑鳥。
係主版咁多個Post之中 有D真係廢到無論, 尤其係一而再 再而三 以為自己係英雄果個-,-
曲線曲線再曲線, 差D曲到圓LOL 所以話樂古不成熟既人多到喊, 我諗Martin中四應該係最大架啦出面?
如果有人大過Martin都仲可以係主版開果個無聊Post 簡直同弱智無分別.
Martin我唔係串您 只係應該以您最大 所以以您為例, 您既做事作風不嬲係咁 所以我都見慣不怪啦.

最後, 有D人真係可以用白痴去形容, 鍾意用埋D低手既手法去串人 仲要以為自己好成功,
我諗有眼睇既人( 假如古德無講大話, 而我都相信佢無必要講呢個大話 ),
當然係出於我既主觀 人人都有不同 不過我想講, 就算Ccy係同Adam講野, Ccy回既post都睇得出有問題啦
即係有眼睇既人都知邊個錯 不嬲Ccy係咁既人 我地習慣左就話無野遮 有人真係看不過眼架WO
錯既係Ccy好明顯啦係咪? 希望大家真係成熟就唔好因為係朋友就幫囉.
好似CLMAK果個Post咁 有時都唔知笑好定喊好 錯係邊個到 擺到明 都仲要幫朋友.

講多句 : 朋友被人屈係要挺身而出, 但係朋友做錯被人鬧 就要加把口鬧埋一份等佢知錯.

申報利益 以上所言者無較為相熟既朋友 特別同古德完全唔識 係呢幾日睇POST既觀察所得.
回復

問題係有版主=無版主
回復 支持 反對

咁都唔代表版主未做野就可以胡作非為
回復 支持 反對

咁都唔代表版主未做野就可以胡作非為
dealyou 發表於 23-3-2010 22:18

不能同意更多. 其實件事好簡單 估計係Ccy以開玩笑既心態鬧古德 點知人地接受唔到 結果就上黎開POST 十成有九成都係咁-,-
回復 支持 反對

不能同意更多. 其實件事好簡單 估計係Ccy以開玩笑既心態鬧古德 點知人地接受唔到 結果就上黎開POST  ...
Prince` 發表於 23-3-2010 22:20

不過好多時我見到件事仲未知邊個對邊個錯前,先嘈到悶先再講返件事-_-
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 1# Prince`

我認Qjor我平時可能令人誤會我好中意去串人所以有認錯. 有人刀同我講過ga la > >

咁我下次係串人之前 lum 1 lum

呢條友係唔係值得我去串k? or i'll try use others words lol...

maybe im really always say stfu gtfo sthu etcs to friends lol

they dun mind actually..they won't feel mad about it
回復 支持 反對

跟本就係咁,你既然都明點解仲講到好似ccy既錯呢
Lazy基" 發表於 23-3-2010 22:23

um.......佢無講過邊個錯邊個無錯,佢只係講左成件事既起因only-.-
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

um.......佢無講過邊個錯邊個無錯,佢只係講左成件事既起因only-.-
dealyou 發表於 23-3-2010 22:25

心水清會知道我講緊邊個錯~
回復 支持 反對