打印 上一主題 下一主題
收起左側

喂 仲係出面嘈緊班無聊人滾入黎係呢到解決.

即係有眼睇既人都知邊個錯 不嬲Ccy係咁既人 我地習慣左就話無野遮 有人真係看不過眼架WO
錯既係Ccy好明顯 ...
Lazy基" 發表於 23-3-2010 22:28

sor,一直以為你講緊你quote緊個段野

有時篇野太長好多時我唔會睇曬,某d情況例外-_-
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復  Prince`

我認Qjor我平時可能令人誤會我好中意去串人所以我刀有認錯. 有人刀同我講過ga la > >

咁 ...
jckachunrs 發表於 23-3-2010 22:25

我地唔會MIND但係依家既然有人MIND既 可唔可以就認句錯? 我見古德所講有兩個CHOICE, 其中一個係認錯 跟住停戰 點解唔可以咁呢?
    對大家都好 又唔駛嘈落去 您又唔駛煩 講真 當日CLMAK肯講SORRY果個POST起碼少5,6頁.
回復 支持 反對

咁都唔代表版主未做野就可以胡作非為
dealyou 發表於 23-3-2010 22:18

只係版主早d做野會少好多問題-_-
回復 支持 反對

跟本就係咁,你既然都明點解仲講到好似ccy既錯呢

我都話囉,pkers一定有呢個"街"段,就係成日講stfu gtfo同 ...
Lazy基" 發表於 23-3-2010 22:23

曲線
     同埋Pkers會講 唔代表係岩.. 多人做同一件錯既事唔會變做岩囉-_-
    Ccy平時份人咁講 actually I dont mind. whoever cares about that?
    but now someone cares. why not just end up by apologizing?
回復 支持 反對

不能同意更多. 其實件事好簡單 估計係Ccy以開玩笑既心態鬧古德 點知人地接受唔到 結果就上黎開POST  ...
Prince` 發表於 23-3-2010 22:20

i wasn't going flame him actually...

and maybe he 以為 i said "omfg 2 claws" to him while he killing tds

well idm say it again..

"omfg 2 claws" is say to adam...

becuz he faked me so bad  he got visage b4 he logout few days ago
回復 支持 反對

只係版主早d做野會少好多問題-_-
lckj 發表於 23-3-2010 22:31

依家遇到既情況係兩位版主都忙於real life,未得閑搞呢到-_-
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我地唔會MIND但係依家既然有人MIND既 可唔可以就認句錯? 我見古德所講有兩個CHOICE, 其中一個係認錯 ...
Prince` 發表於 23-3-2010 22:29

咁我再一次同你講.

我平時可能令人誤會我好中意去串人所以刀會認錯

講過ga la.

我呢份人好熱愛和平.

係之前D罵戰 post i didn't do much reply

sor 以 say 5g what u guys want now
回復 支持 反對