打印 上一主題 下一主題
收起左側

【公告 2010 - 3 -24】

哈哈哈  真的假不了既後果   : o)
回復 支持 反對

我一句粗口都冇打過喎版主.... 我個post係問人點PK架! 我又點破壞論壇平靜呢?
我認我惡意灌水.
但係點解有d人講粗口都冇扣geh? sorry? i need clarification please, thank you.
回復 支持 反對

我一句粗口都冇打過喎版主.... 我個post係問人點PK架! 我又點破壞論壇平靜呢?
我認我惡意灌水.
但係點解有 ...
SerryDj 發表於 25-3-2010 17:37

重繼續 ?

腦殘 ?

笑點停不了 orz
回復 支持 反對

其實之前都有人提議過轉成PvM區 不過我認為只要開個主題起主版就夠..
lckj 發表於 25-3-2010 12:54

都ok喎 可惜我係f2p
回復 支持 反對

真氣憤。
回復 支持 反對

封帳號?_?
唔識開過個咩

同埋你扣分有q用咩
你覺得有人care d分咩
回復 支持 反對

封帳號?_?
唔識開過個咩

同埋你扣分有q用咩
你覺得有人care d分咩
NeverGonnaStop 發表於 25-3-2010 20:13

你既意思係有咩事就係咪都禁言封帳號-_________-"?
可能真係無人care,不過扣分只係作為一種警告
回復 支持 反對

這里不是「臉書」沒必要讚好。

朋友 ?? 請不要亂把我和別人拉上關係。

罵戰,粗口大致上引起同參與者 ...
燎原火 發表於 25-3-2010 01:46
正常黎講, 一個引起鬧戰+講勁多粗口+參與鬧戰+串人串到底+呃post既人點都衰過一個只係有份參與鬧戰同講一兩句粗呃post, 之後就向佢道歉既人啦瓜? 咁點解嗰個引起鬧戰+講勁多粗口+參與鬧戰+串人串到底+呃post既人會無比人禁言, 只係比人扣分, 而一個只係參與鬧戰同講一兩句粗呃post, 之後就向佢道歉既人就比人禁言+扣分扣到無理??? 如果唔係板主偏幫佢, 佢會只係比人扣分? 無比人禁言? 板主仲唔係係度幫friend? 又或者板主無完全睇過個post? 就係度亂咁封同禁人

其實唔 log in 亦都唔等於版主冇上 forum, 罵戰係樂古 rs 版已經係慣常既事, 只不過今次我同火火睇下你地係 ...
cool_snow 發表於 25-3-2010 10:41
我同你雖然唔認識, 但我有野要講. 你身為一個板主, 好應該一見有粗口成份既post/回復就馬上扣分, 而你地兩位板主就係度睇show, 唔理鬧戰, 繼續睇然後就ban. 乜板主黎架??? 你覺得咁先係最好辦法? 你一開始就應該扣人分, 以免鬧戰繼續, 又唔洗扣咁多人分同ban人, 係咪好d呀? 你地板主真係咁鐘意ban哂d人呀? 你地板主真係咁鐘意係到睇戲食花生呀? 你地板主真係咁鐘意係到釣大魚呀?
回復 支持 反對

prince可以連分都冇扣過
henry就咁回post就被扣分
看?nakuz就是這樣

認同樓上既講法,版主真係好廢,係到睇都唔扣分,仲可以講到冇錯咁.

岩岩唔知係咪睇錯..佢係寫H0H0
回復 支持 反對

對於部分論點我想表達我的意見:

「你身為一個板主, 好應該一見有粗口成份既post/回復就馬上扣分, 而你地兩位板主就係度睇show, 唔理鬧戰, 繼續睇然後就ban.」 - h0h0

A - 我由 3 月初開始食花生, 食到依家先有行動, 唔知係唔係真係太唔得閒?

「你一開始就應該扣人分, 以免鬧戰繼續, 又唔洗扣咁多人分同ban人, 係咪好d呀?」 - h0h0

A - 理應如此, 除非版主有心行事? (汗)

「樂古唔係太多人上黎講野, 加上分晒區主板會好悶, 如果咁樣可能易明啲」- clmak

A - 我唔係太樂意係分區睇帖/發帖, 不顯眼的東西就是不顯眼, 真的假不了... Orz

___________________Turning Line_______________________________
「只要用「瀏覽精華」,已經可以全睇晒。這是會不會運用論壇功能的問題。」 - Mod fire

R - 我倒建議您假設所有人都是蠢的, 因為我只係睇表面

「點解又冇一個會員去 pm 火火同我話 forum 入面有粗口罵戰呢?」 -amy

R - 若果明知【求救有門】早就做了

若是兩個版主不能抽空處理版務,
為何不向上級提出物色一位會員做分擔版務?

正如我上述所講, 我由 3 月初就係度食花生, 期間不見得有什麼回應/行動,
我不知是版主看到但沒有行動, 或是什麼...
若是因為 your inactivity 而拖到昨日行動
我認為閣下應負上一定責任

在 RiN Gooder 的罵戰 post 前, 亦有一輪罵戰發生過
措詞相對溫和, 未知閣下有何想法?
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... tra=page%3D1&page=2

題外話:
我本身不喜歡 martin 的行為, (中間從略),
唔知你地認為佢係積犯定係咩野, 只係想講,
He is not deserved to be banned by accumulated but MILD flames.
回復 支持 反對