收起左側

【公告 2010 - 3 -24】

prince可以連分都冇扣過
henry就咁回post就被扣分
看?nakuz就是這樣

認同h0h0既講法,版主真係好廢,係到睇 ...
NeverGonnaStop 發表於 25-3-2010 20:40
對於部分論點我想表達我的意見:

「你身為一個板主, 好應該一見有粗口成份既post/回復就馬上扣分, 而你地兩 ...
icy920801 發表於 25-3-2010 21:29
我唔係h0h0 lor, 咁都唔知我係邊個
回復 支持 反對

既然大家覺得我應該要扣分 就扣吧,
倒不如諗下您地中間所講既粗口係咩性質吧?
Martin您都認為粗口有好有唔好, 我所講任何既粗口字都係第二種意思,
只係用作潮語用途 並唔係辱罵別人.
您唔好同我講唔知高登撚係咩
所以性質中看不出任何應該要扣分既理由囉.
形式上講左就係講左 要扣就扣吧.
回復 支持 反對

prince可以連分都冇扣過
henry就咁回post就被扣分
看?nakuz就是這樣

認同h0h0既講法,版主真係好廢,係到睇都唔扣分,仲可以講到冇錯咁.
NeverGonnaStop 發表於 25-3-2010 20:40

吹得太大 orz

朋友 你都自悲左咁耐啦 係時侯抬起頭喇 (o:
對於部分論點我想表達我的意見:

「你身為一個板主, 好應該一見有粗口成份既post/回復就馬上扣分, 而你地兩位板主就係度睇show, 唔理鬧戰, 繼續睇然後就ban.」 - h0h0

A - 我由 3 月初開始食花生, 食到依家先有行動, 唔知係唔係真係太唔得閒?

「你一開始就應該扣人分, 以免鬧戰繼續, 又唔洗扣咁多人分同ban人, 係咪好d呀?」 - h0h0

A - 理應如此, 除非版主有心行事? (汗)...

icy920801 發表於 25-3-2010 21:29

你訓醒未? 定係未食藥?
回復 支持 反對

你訓醒未? 定係未食藥?

吹得太大 orz

朋友 你都自悲左咁耐啦 係時侯抬起頭喇 (o: ...
h0h0 發表於 25-3-2010 22:19
佢地已為我係你lor, lol
回復 支持 反對

Megarunes 發表於 25-3-2010 22:28

青山開放日
回復 支持 反對

要渣正黎做容MUD易

寧枉莫縱吧版主

尺度在你手,你可以選擇或不選擇採納佢地既意見

TO ALL: 呢D咁既動作係FOR起阻嚇作用
如果起唔到,只有以"死刑"以作懲戒

大家有唔同既世界觀,對於"道德標準"既尺度同觀點都唔同......
你可以CHALLENG版主,不過唔可以話佢做既野係錯

如果某D會員已經無可救藥咁無計, 見人次殺一次吧
看你要開多少個EMAIL ACC 來申請ACC吧

我都知道比人BAN左ACC既係會唔順氣嫁喇...
不過請你地反省一下,自己做既野合唔合理....
做左就係做左,無分做左少少同多多
回復 支持 反對

要渣正黎做容MUD易

寧枉莫縱吧版主

TO ALL: 呢D咁既動作 ...
因子-yanchi 發表於 25-3-2010 22:44

其實唔鋸係因為D乜 自己做錯事 點解仲可以唔鋸
我都認為自己要扣分 扣吧 如果講得太多 禁言吧 再大不了 版主認為上次我特意挑起罵戰 就封吧.
錯左就係錯左 被人點罰 決定權係主宰既人手上 如果您地覺得我應該要被扣 而版主無扣 唔公平
咁我可以同您地講 係 我自己都覺得唔公平 扣分係應該要 依家我懇求版主扣分 以求公允
其次 版主做野唔只係睇一次 以往咁多次加埋先會有今日咁既後果,
難聽d講句, Martin您都知自己唔係第一次架啦 所以您對D分都無野~ 但其他人呢?
有邊個認為自己過往紀錄良好 今次係被人罰多左 唔應該咁樣罰既 拎出您地自己既理據黎
從來都只睇到人地做野既過失 就見唔到自己應該要承擔既後果
有D事做左預左後果係咁 唔想咁就唔好做.
我諗版主最失望既係您地居然會話佢做得唔好 您地一講粗口就封POST既話 又有人會話太過嚴
唔封又被人鬧唔做野 AMY講得好 呢D係義務工作 唔係老馮都要幫您地做
自律先係最緊要囉 我一開始見到古德係到鬧都唔想理佢 係後尾見到大家開POST先不能不加入
大家生性D啦 係到咁耐以黎 真係無乜點見過大家有成長過 都係差唔多咁.
希望網絡世界如此 現實不一樣吧.
May God Bless you all.
回復 支持 反對

要渣正黎做容MUD易

寧枉莫縱吧版主

TO ALL: 呢D咁既動作 ...
因子-yanchi 發表於 25-3-2010 22:44

after reading the above

go on, do it in the harsh-est way. Im out lol

edit: 估唔到有d咁既反應, 睇黎我做錯野了
回復 支持 反對

Megarunes 發表於 25-3-2010 22:28

一睇就知你係咩人啦 lol
回復 支持 反對

其實唔鋸係因為D乜 自己做錯事 點解仲可以唔鋸
我都認為自己要扣分 扣吧 如果講得太多 禁言吧 再大不了  ...
Prince` 發表於 25-3-2010 23:01

dw idc being banned lol i can just create another account
i created lazy for free anyway ;]
Stupid mod think that i actually care =[
回復 支持 反對