收起左側

[已重設]HK Nakuz RS 的 Friend List 已經爆滿 !! 多謝大家支持 !!

銅星ge 10個9個都5 active ge....重有好多我聽都未聽過個多ge = =?......
wesleyku 發表於 6-5-2010 20:36

放心la~
那群是資深會員,我地都想尊重番佢地

重要的是,這班資深會員並不影響銅星名額
回復 支持 反對

銅星ge 10個9個都5 active ge....重有好多我聽都未聽過個多ge = =?......
wesleyku 發表於 6/5/2010 08:36 PM

名單仲有待更新。不要急。
回復 支持 反對

放心la~
那群是資深會員,我地都想尊重番佢地

重要的是,這班資深會員並不影響銅星名額 ...
*Ah_馳 發表於 6-5-2010 21:55

很好,我連banana都冇,者係逼我日日on下line問候你
回復 支持 反對

很好,我連banana都冇,者係逼我日日on下line問候你
jing211091 發表於 6/5/2010 11:49 PM

希望不要太粗暴~ 對我溫柔些。
回復 支持 反對

希望不要太粗暴~ 對我溫柔些。
燎原火 發表於 7-5-2010 00:10

哈 我都估唔到你一早吟定錢
哀我玩多轉 我話不如就咁算
唔好傻啦baby
baby 有緣再見
回復 支持 反對

wesleyku 發表於 6-5-2010 20:36

您無見我同我knight online?
10-2=8
回復 支持 反對

Elysian Moon-------我唔識
Sweet Life--------KNIGHT,2ND PLAYER MOD IN HK......第一個是前版主狗
Rubidium-Rb------RURIKA BLACK 改名版.友壇前版主,與本版版主AMY關係良好,惜因友壇內訌而另其另投樂古
Alaewong--------前HK PK TEAM LEADER  (我係VICE XD)
Thx Arus-------呢個都唔識抵打,夕陽下的光輝,又稱POORMOON,是CF的LEADER之一
Ff S Chris------呢個都係唔識抵打
Chiesagill---------早年最強的F2P SKILLER..不過早在早年已退隱,CELESTIAL FORCE COUNCIL
Raylam--------人稱雷E,HKSOD (NAKUZ合併前前身)RS版開創版主之一
Ba Nok-------早年CELESTIAL FORCE的靈魂人物,其女友BONNIE也是NAKUZ的常客,是各版主所敬仰的大哥大,已QUIT
Akac-------我都唔識LOL
Kome1989------早年到而家仍然活躍於NAKUZ及RS的F2P特強SKILLER.....已達到124的CB 和13XX的TOTAL,在F2P中是強手,早年活躍於WILD, 曾效力於CF,ZK,FE, SOK等勁旅
JHongKongC-------JC JEFFERSOM,人稱媾女王.因為D女都比佢溝晒,所以而家媾唔到女要玩RS
dO_omedrank-------CLMAK,早年到現時都活躍於RS及FORUM,早年曾因小事口不擇言而遭各人圍剿,然而現在緊言慎行,尚可在NAKUZ立足
至於CLMAK 被列入此列,我也不知其所以=]

搵人幫手填埋個兩個

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
燎原火 + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

Sweet Life--------KNIGHT,2ND PLAYER MOD IN HK......第一個是前版主狗
Rubidi ...
因子-yanchi 發表於 7-5-2010 02:45

唔好意思-.-
我比人delete左我叫佢add番我..
應該只係笑臉而且
(可能我講not in chat誤道左..)

BTW小心身體
我見你半小時前REPLY
http://hk.news.yahoo.com/article/100505/4/huio.html
回復 支持 反對

JHongKongC-------JC JEFFERSOM,人稱媾女王.因為D女都比佢溝晒,所以而家媾唔到女要玩RS

因子-yanchi 發表於 7-5-2010 02:45

第三個.. 我有frd都係..

我先唔識媾女 我唔係您牙moz哥 (:
回復 支持 反對

Rubidi ...
因子-yanchi 發表於 7-5-2010 04:45 AM

Moz... say dou they all dead gum...
like those hero memorial = =v
回復 支持 反對