查看: 4612|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 懷疑迷村改劇

投訴人 (會員名稱):dog_pat_pat123
投訴對象 (會員名稱): m690331
投訴對象 (遊戲內名稱):SPEED
投訴人於遊戲身份 :7p
投訴對象於遊戲身份 :1p
投訴對象 IP Address :122.146.166.71
控罪 (Cheat?洗頻?):改劇而未經原作者淮許
遊戲過程 (前因後果):成日都見到 SPEED 村逃連開 : xxxx村
                           今日入左去 , 就見到個檔名係 █迷宮村逃█78p鬼【SPEED修改空間版】
                           但係玩到1:51左右就斷左 所以只得一遊戲圖  
罪証 (圖片):

其他意見 (如有):見到佢除左迷村仲有其他村都拉過 , 但係唔清楚係唔係改檔
回復

佢不嬲係咁= = 佢d行為點樣 個個人都知架la
回復 支持 反對

最近玩番 真係唔多知佢..
都係唔入佢場算
回復 支持 反對

其他意見 (如有):見到佢除左迷村仲有其他村都拉過 , 但係唔清楚係唔係改檔--->有意思.是文盲嗎?檔名都寫很清楚.不過照我印象跟看小地圖你這場根本是在耍白目
改劇而未經原作者淮許--->管他准不准.我改的版對鬼還是對村比較有利.大家都很清楚.你嫌我改的版.你當鬼時可以說阿.我就給你原版.
最近玩番 真係唔多知佢.. 都係唔入佢場算---->像我求你來似的.來耍白木的就不歡迎.像2樓那ㄧ個我就不歡迎.說到知名度誰不知他最愛洗最無品最29.懶的回他.
回復 支持 反對

請問有沒有該遊戲檔?
如有請上傳
回復 支持 反對

檔案過大.要的話正在開.來拿吧.
回復 支持 反對

其他意見 (如有):見到佢除左迷村仲有其他村都拉過 , 但係唔清楚係唔係改檔--->有意思.是文盲嗎?檔名都寫很清楚.不過照我印象跟看小地圖你這場根本是在耍白目
改劇而未經原作者淮許--->管他准不准.我改的版對鬼還是對村比較有利.大家都很清楚.你嫌我改的版.你當鬼時可以說阿.我就給你原版.
最近玩番 真係唔多知佢.. 都係唔入佢場算---->像我求你來似的.來耍白木的就不歡迎.像2樓那ㄧ個我就不歡迎.說到知名度誰不知他最愛洗最無品最29.懶的回他.
m690331 發表於 20-5-2010 19:15

請問閣下是否已承認未經作者授權作出修改?
回復 支持 反對

其他意見 (如有):見到佢除左迷村仲有其他村都拉過 , 但係唔清楚係唔係改檔--->有意思.是文盲嗎?檔名都寫很 ...
m690331 發表於 20-5-2010 19:15

其實我都係最近玩番 我第一次入佢場 所以唔知佢其他圖係唔係改
但係之前都見過佢拉人係咁既形式..

另外 劇情方面因最近又一次洗機 很對不起無法提供
望有心人見此而幫助
回復 支持 反對

請問閣下是否已承認未經作者授權作出修改?
RZero 發表於 20-5-2010 22:26

是的.檔名都寫清楚了.不想玩我改的版可以不必硬要玩.我不像有些人改版要死不承認.但反過來說.只有作者也沒說不准我改.就算真說.我也不會管的.哈哈哈.
回復 支持 反對

是的.檔名都寫清楚了.不想玩我改的版可以不必硬要玩.我不像有些人改版要死不承認.但反過來說.只有作 ...
m690331 發表於 20-5-2010 22:58

請閣下先徵求作者同意
現封鎖對戰區使用權直至取得作者同意為止
以示警誡
回復 支持 反對