查看: 6906|回復: 97
打印 上一主題 下一主題
收起左側

放裝備/帳號/星錢1km=50蚊 (23-1-2011更新)

〝灰字等於已放     〝黑字等於未放

帳號:

78級  米古 魔統 冇死經 (齊資料)
稱號: 見習魔統使  魔統使
技能: 唔齊技
裝備:60兔Set

60平安的祝福  
50星神左右

70神武 70雷怒 70海靈武(槍)

40術盾 40悍盾 80神盾
65日蝕翼 60藍鳥翼 90火神翼
機甲:60會甲 85會甲 新手甲10粒發條龍電池 粒皇國魔靈電池 4粒魔靈電池
護符:戀愛之心 死符 勝戰符 奮戰符 小幸符 幸符

刻紋:兔紋

81級 男人 魔統 冇死經 (齊資料)
稱號: 見習靈鬥士  靈鬥士  

技能: 唔齊技(赤爆6 赤刃5 火神5)  
裝備:
07年80lv 399
60鬼頭
80熊爪
80熊護 80王盾
80新帚 80火神翼
機甲: 新手甲 淺藍甲 80獅子19粒發條龍電池 2粒皇國魔靈電池
護符:死符  幸神符  戀愛的心  奮戰符
刻紋:海紋

裝備:
~星幣1KM                        HKD$50  

~赤紅鐵套裝                      HKD$50
~生肖刻紋(獸印)                 HKD$100
~火雲頭飾                         HKD$100

~虹龍之盔                         HKD$100
~獅鷲之羽翼                      HKD$100
~禮服套裝                        HKD$150
~聖殿榮耀之翼                   HKD$200

~虹龍+獅翼+禮S                HKD$300

寵物:
~72級亞斯           45體 99智
~64級藍雞           全力(加左15速)
~61級紅雞           全智
~47級圓騎           全力
~49/53/54級玉兔 全力
~38級紅雞           全智
~44級星星           全力
~32級紫鬼           全力
~ 1級玉兔

交易方式:星夢交易(帳號先錢後帳號)/先銀行入數(不設面交)
有意者
遊戲中找尋Mr°彥′help_up_lv@live.hk
加之前係到留一留言。唔該哂大家

回復

HKD交易記錄:

賣家買家昔日交易紀錄金額成功/失敗
Mr°彥′Mr小航星錢3000m (中銀入數,佢先)140蚊港幣成功
Mr°彥′天億浩星錢1500m (面交)  65蚊港幣成功
Mr°彥′‵夜曲°
星錢1E4,火頭,獸印,
79兔紋AC(中銀入數,佢先)
900蚊港幣成功
回復 支持 反對

咩變身先得嫁-,-戰魂?
另外問問價:63藍雞?$ 同埋+左幾多點力同速 幾命
回復 支持 反對

係b0又幾正' 你係咪帶升魔天嫁 +左我msn又唔0n zz!!
回復 支持 反對

咩變身先得嫁-,-戰魂?
另外問問價:63藍雞?$ 同埋+左幾多點力同速 幾命
eric1608 發表於 19-6-2010 15:59

冇錯!? 係戰魂變身器
另外藍雞自出
藍雞 88力 15速

係b0又幾正' 你係咪帶升魔天嫁 +左我msn又唔0n zz!!
h0a95626 發表於 19-6-2010 19:56

我有On的 我On你唔On姐-,-
回復 支持 反對

大力一推!?

快D幫手買下.....
回復 支持 反對

幫推xd`.......
回復 支持 反對

幫推xd`.......
babee婷 發表於 22-6-2010 21:33

多謝你的推文!?

其實呢個都係推文黎嫁@@
回復 支持 反對

推推推!?

上去丫上去丫^^
回復 支持 反對

盛大賽車AC 換你D野得-.-?
回復 支持 反對