收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

有香港女生電話聊天專線(99.9%打得通):
有靚女同你傾電話, 咩唔開心都冇哂!
((有意者請係成功加入本會後,密:冰之雪兒ms 或加她好友))
KitKitStar 發表於 12-7-2010 01:04

如果係佢,咁唔洗拉:
第一,佢係game有老公(呢個唔知你地知唔知....)
第2,佢係好好好好(健談),我指係game.
同佢講野係味一件好事就唔知係味拉...........
回復 支持 反對

你個會太多小朋友啦
回復 支持 反對

你個會太多小朋友啦
kkct 發表於 12-7-2010 14:20

nono...應該咁講, 楓谷太多小朋友拉 (or...楓谷係小朋友玩的GAME ZZZ)

btw講番女生專線樣野先, 大家絕對放心, 如某人咁講, 佢非常健談, 包你食過番尋味,
仲有, 佢老公如果夠愛佢既話, 就唔會晚晚都咁(悶)啦

E+ D老公呢, 就好現實既, 我聽過某人的老公係為左一隻+能力值的戒指而同人結婚, 哈!!
原來如此~

大家觀點/性格/品味唔同 .. 對一樣事/物都有唔同既感覺/感受既~

都係叫下人打電話之前三思下姐 ...
雜草 發表於 12-7-2010 02:25

放心, 人地唔會收你錢架, 試下無妨..XXDD

話時話, 見到愛幻想, 就諗番起昔日入過我地公會(E+入左你地公會的某人..唔記得左名, 佢係港九地區同人剪頭髮咖, 幾出名咖..佢仲係到既話替我向佢問好~同埋問埋同我剪有冇折XD)
回復 支持 反對

我入-3-呵呵~我留左CM喇
回復 支持 反對

我對冰之雪兒非常嚴重既負面陰影.........
回復 支持 反對

剪頭髮個個 ... hmm 唔知乜水, 無聽過有依個人

話說你地會既冰之雪兒本身都有入過我地會 ...
電話 .. 都叫傾過下 (托某夜XX龍X既福 = =)
不過小弟我就唔多Like佢咁喇 ...
回復 支持 反對

剪頭髮個個 ... hmm 唔知乜水, 無聽過有依個人

話說你地會既冰之雪兒本身都有入過我地會 ...
電話 .. 都叫 ...
雜草 發表於 12-7-2010 22:47

點解呢?把聲好甜嫁喎,又傾得又笑得(傾電話果時)
我對冰之雪兒非常嚴重既負面陰影.........
ivanyoyo 發表於 12-7-2010 19:27

...睇黎, 你地好似發生左D野咁喎 (邪想中...)
btw, 你係ivan005?
如果係佢,咁唔洗拉:
第一,佢係game有老公(呢個唔知你地知唔知....)
第2,佢係好好好好(健談),我指係game.  <<< kit按:優點黎咖喎XD
...
ivanyoyo 發表於 12-7-2010 08:04

haha...最多比你一個優先權, 唔入會都有得同佢傾電話啦..支持下啦><"
回復 支持 反對

...睇黎, 你地好似發生左D野咁喎 (邪想中...)
KitKitStar 發表於 13-7-2010 21:54

佢都入過我分身公會.....佢真係好健談, 咩都講一番

btw, 你係ivan005?
KitKitStar 發表於 13-7-2010 21:54

我係有好多個ac,但係ivan005唔係我

haha...最多比你一個優先權, 唔入會都有得同佢傾電話啦..支持下啦><"

唔洗拉,多謝,個網友之前約左佢出街,(盜愛乂xx)跟返完黎之後話唔靚,但係睇佢唔知老唔老實........
都味睇個相=v=
但係一日之內
係公會爆曬佢自己住邊讀邊幾大老公邊個人品用咩手機,興趣政治ms經歷等等東西.......
回復 支持 反對

會長親手編寫既網頁,幾咁有誠意?

有香港女生電話聊天專線(99.9%打得通):
有靚女同你傾電話, 咩唔開心都冇哂!
((有意者請係成功加入本會後,密:冰之雪兒ms 或加她好友))

常上:
好多成員上線,最多去到16人!
當然你地新加入都要常上呀,一齊衝破16人既上線上限!

我叫咩名?
我叫 "藤條炆豬肉" 囉, MSN:firenstarking@hotmail.com
咁你地呢?
--------------------------------
----------------------------- ...
KitKitStar 發表於 12-7-2010 01:04

你地公會長唔是大布匈mx咩 唔通換左公會長
回復 支持 反對

你地公會長唔是大布匈mx咩 唔通換左公會長
imissyouxd 發表於 14-7-2010 00:37

點解咁講呢@@?我幫手宣傳咋..
唔洗拉,多謝,個網友之前約左佢出街,(盜愛乂xx)跟返完黎之後話唔靚,但係睇佢唔知老唔老實........
都味睇個相=v=
但係一日之內
係公會爆曬佢自己住邊讀邊幾大老公邊個人品用咩手機,興趣政治ms經歷等等東西.......
ivanyoyo 發表於 13-7-2010 22:37

睇黎你對佢既印象真係幾深下喎..
健談係件好事黎, 不過呢, 女人天性呢..就係小氣,
尤其係呢個青春期裡面特別易發脾氣..

我地都好煩惱-  -""
回復 支持 反對