收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

原來你一直是胡說一通,交不出成員名字,還亂扯什麼???
KitKitStar 發表於 16-7-2010 22:47

有丫,新鮮既post講有條友搶妖僧圖丫,果個人重叫<藤條炆豬肉>(即是你)。
閣下很愛以一偏全啊, 一名港人用掛耍白目是否代表全港人?
請理性一點, 你的思想恐怕太小孩子化了
只懂亂罵一通, 始終問題就是你沒了解過本會, 一直危言聳聽
只會聽高等的話, 被蒙在鼓裡...
KitKitStar 發表於 16-7-2010 22:47

係丫,用掛有分好品唔好品,你地會果d算極品(差)
我用掛?幾耐之前?搵下我e家d ac 有邊個係掛返黎?
龍使你可以一日50lv,之後味又俾人話外掛?
btw,你d人妖理論我睇唔到你成熟得去邊。五十步笑百步。

大兄ivanyoyo脫離了外掛的魔掌了嗎?
難度人妖ac也是以前種下的惡果...
yauhowai 發表於 16-7-2010 23:45

又]跟著又大兄,跟著重講埋我個名,幾搞笑lor
人妖ac,有咩出奇,我丫妹唔玩跟著用黎升,有咩問題?莫非係game到一定要咩都真實?
咁樣,我怕你溝唔到女(什至人妖都冇=V+) 你咁中意誠實既話,講曬你屋企地址丫果d?問埋你ms生日果到都唔知你有冇寫到果真既落去,重話人妖ac?
惡果?,用丫妹ac玩都係惡果都係第一次聽lor..........
回復 支持 反對

有丫,新鮮既post講有條友搶妖僧圖丫,果個人重叫(即是你)。

係丫,用掛有分好品唔好品,你地會果d算極品(差) ...
ivanyoyo 發表於 17-7-2010 07:42 AM

ivanyoyo 大
你完全get錯曬mr yau意思 lol ..... (或者係我GET錯啦下

惡果 -> 指你以前開掛既角色/AC

真係唔明你點解睇完兩句野可以發展咁多內容 ..
Mr yau又無話你開人妖ac錯 .. 唔洗咁既 ..

再加上 .. 關溝唔溝到女咩事 lol
用理據用準d ..
唔係既話 ... 一來無說服力 .. 二來比人反插機會更大 ..

自重
回復 支持 反對

ivanyoyo 大
你完全get錯曬mr yau意思 lol ..... (或者係我GET錯啦下

惡果 -> 指你以前開掛既角色/AC

...
雜草 發表於 17-7-2010 07:56

唔知............真係唔知.......................可能我get錯...總之我e家冇開掛拉
回復 支持 反對

你太認真啦._.
對於你個會d人呢
我地平時公會and好友都吾會討論
只係有平時見埋見埋
正常d得1-2
你呢 對人態度有問題呀
一開口吾岩就惡言相對t^t
你死話人錯 自己冇錯?
點解你d人就係吾認錯
交吾出名呢,對於d小學雞我吾記住ge._.
你死都要問洛去 月泥月ja._.
真心意見 岩聽就聽 吾岩聽吾洗理我0 0v
吾好回我 我吾想理你d咁ge人

ps:你控制欲好重.+.係game吾好廣我呀 女王
控制欲
控制欲
控制欲
控制欲
亂罵一通個個你*係game見識過0.0
我味同意你吾好引用我呀
最後你覺吾覺你係game定討論區d語氣都當自己係大家姐(好黑人憎呀傻柒 真心=〕)
控制欲
控制欲
控制欲
控制欲
回復 支持 反對

其實我係菇菇流
回復 支持 反對

我收人的慣用語氣就是這樣,能忍受的(合格),無法忍受的(failed)
而且本會確是禁人妖角色,只是由於長期沒有類似事件發生,
才不考慮重點post在此..

有關kkct的回應,現對你作出最好的回覆:
在他們入會之前,定必接受面試,面試形式因各公會而異,
在他們成功入會後若不破壞及影響本會的任何,
定必以禮相待,你不必因為從一件事就認為我對任何人態度都有問題吧

一開口唔岩當然惡言相向, 難道還好言好語求他加入嗎?我蠻硬氣的, 跟你們不同.
引用是本討論區之功能也,目前閣下的權限未能封殺我對任何人的適當引用

同樣,你們一發覺唔岩channel(觀點/角度)就如此惡言相向,其實大家都彼此彼此而己..

不是控制慾,是規則的問題,你們很開放,我則把規則收得很緊,
共同的夢想就是令大家玩得開心,方法不同而己,何必河水犯井水?

--------------

宥關ivanyoyo的回應,現對你作出最好的回覆:
有同行先搶圖,難道你還乖乖地守候別人出來然後求他輪嗎?
即使你真的如此做,別人也不會憐惜你,我見過很多次,
犯過很多如此的毛病了,別人攻擊我,我得反擊,多麼平常的事..
不過後來先搶圖的逃走了,而且別隊願意輪,所以經己和平結束...

若妖僧場的只有數隊,他們都是輪的,我自然都會尊重他們,接受遊戲規則
若妖僧場的只有數隊,又未有輪或報告,我自然都會詢問他們的意向
若他們先搶,我就不客氣了,除非他們願意求和吧..明嗎?
若有機會來打妖僧,歡迎來測試一下我!

btw, 我幾時有話過你用掛????極品?講咁耐你一件白目的名字都喊唔出,就知你咩料啦
不如你去訓場教,清醒下先,諗掂點回應先應,對大家都好D~ (純綷建議, 不喜請忽略此話~)

---------------

有關遊俠翔的回應,現對你作出最好的回覆:
你針對的對話其實在我上個post己經解釋了

黑店沒有規則列明,甚至是沒有明碼實價,
在談話過程中己經向他道明禁收人妖,
他的選擇有:一. 刪角 二. failed
本來failed都不錯,但後來他提出反駁,
質疑本會規則,認為自己是不會以女角犯罪,
我不相信他,因而斷然拒絕,他顯然不甘,
於是就道出易明的例子,隨處小便是不許的, 但沒有張貼,
難道就可以隨地如廁也?
代入這次事件裡,其實本會是禁人妖的,所以只有拒絕,
人人皆知用異性角色必受到其他排斥,
出得黎行,預左要還,他應該預料到吧? - 後來他以粗口回敬,只能加以喝止,難道對他還有其他可行方法?

用掛會被封和爆AC, 嗆就被大廣, 白目要被別人辱罵..
其實若非害怕受到如此威脅, 可能他們早就用掛, 嗆, 白目...
一切想做惡行都己經被威脅壓服著他們(對於怕事的人)
當然不排除有人是不怕這些威脅吧..  

我覺得你的回覆比其他會員好很多,若有適用建議能有助本會發展,
自然欣然接受及作出調整。3Q~

-------------
回復 支持 反對

其實我係菇菇流
我係new手 發表於 17-7-2010 16:56

閣下若就對整體而瞧,有何實際的建議?

-----

(我很希望自己是一個對事不對人的人, 但經今天的惡性爭論後, 我自問沒信心辦到了, 你們也是吧?)
回復 支持 反對

吾係開放
自律問題
吾好大ge做吾好教壞細0。0
你幾時見我地會/楓王出事呢
希望盡快見到菇菇屋改變
我對人對事ge,冇做錯洗咩怕俾人話

ps:你控制欲仲係好重
  語氣仲係大家姐 nice d
  最後吾好廣我呀大大

真心
回復 支持 反對