查看: 9194|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 岩岩發生左件事 加圖

岩岩打妖憎pq
發生左件事,話說岩岩有3隊人
有條友話淪wow,咁就淪啦
淪左1陣主持淪條友off左啦
咁冇人主持淪,咁就吾淪住啦
咁就入到就入啦,入吾到d隊就話淪呀,咪搶啦
過左陣 菇菇屋公會sucker藤條炆豬肉 個隊入左去打啦
跟住佢出泥就話 我有人卡係入面,係咪要玩呀,我陪你玩,要搶定要淪呀
如果吾淪,大家都吾洗打,逼大家一定要淪

大家對e種其身不正,又要當自己好正2ge手法 岩定岩?
投票啦
圖有ge不過有野做,一陣保返
ps:有人好小氣,吾理對錯,對事不對人
  仲要一出口惡言相對   十足小朋友咁;P
  人品可見呀  如果叫人吾好用外掛,係咪要用勁d ge外掛搶哂佢d怪
 有人之前錯左知錯潛左水;P
多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 38 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

點解冇選項:派膠
回復

點解冇選項:食花生
回復

呢d叫老羞成怒
回復

有外掛搶你d怪,可以用開廣串他
回復

語癌 ;o)
回復

你咁得意,者HPMPEXP都唔者NAME
回復

吾記得左﹣_﹣v
算啦睇到都冇野
回復

最憎係e種人,大家都話唔輛啦,咁咪入得咪入,搶lol
搶有乜問題?只要唔用外掛,滑鼠精靈(好似係會按快d)等等
咁就無問題,你係想輛既,同人問下,全部都話輛既咪輛lol
全埸無人卡,只係搶,你手殘唔通係我地錯?大家唔輛搶既
盜亦有道'不卡不輛'既,有乜問題?

重有,人人都係系到搶,你手殘入唔到就話人卡?
咁岩比你搶到,打完唔走,重大大聲聲系到串77?
到抵邊個先係卡狗?a_a
系e到我向'藤條炆豬肉'同埋一樣係無品狗狗既人講一聲,
de1(打速成)~
回復

岩岩打妖憎pq
發生左件事,話說岩岩有3隊人
有條友話淪wow,咁就淪啦
淪左1陣主持淪條友off左啦
咁冇人主 ...
kkct 發表於 16-7-2010 20:15

你都幾好笑...
人地搶圖先, 你唔係唔知下話?
搶圖果個叫siu恆, 場場都搶,
如果唔係我卡住個圖, 果晚你地都無機會再輪住黎打 (你問下人)後來別隊隊長話喎, 搶圖條友唔郁啦, 咁咪試下輪, 點知恆又搶左個圖,
其實睇黎你都skip左好多野無講...(不過我相信你係唔知既...放心)
升到80LV梗係走人, 要輪你地自己輪啦
最憎係e種人,大家都話唔輛啦,咁咪入得咪入,搶lol
搶有乜問題?只要唔用外掛,滑鼠精靈(好似係會按快d)等等
咁就無問題,你係想輛既,同人問下,全部都話輛既咪輛lol
全埸無人卡,只係搶,你手殘唔通係我地錯?大家唔輛搶既
盜亦有道'不卡不輛'既,有乜問題?

重有,人人都係系到搶,你手殘入唔到就話人卡?
咁岩比你搶到,打完唔走,重大大聲聲系到串77?
到抵邊個先係卡狗?a_a
系e到我向'藤條炆豬肉'同埋一樣係無品狗狗既人講一聲,
收de1皮(打速成)啦~
神之淚ms 發表於 17-7-2010 19:28

哇....真係好黑暗..

我卡圖目的係想你地輪, 你地唔輪我都無辦法, 只好還擊是也..
串你地?唔會哂咁多氣力, 一句到尾, 想輪同我講, 我實遵從同你地協定的規則..

正所謂我不入地獄, 誰入地獄..
我己經盡左最大努力阻止別隊搶圖, 點知良心當狗吠, 所以若有機會再玩妖僧,
我決定收聲, 學下恆咁, 都幾好嫁係咪?
仲有, 你估我好想搶咩?
幾時問我我都可以答你, 輪係最好~

--------update 17/7/2010 20:43
sorry我誤會哂你地意思,原來樓主係覺得搶係個個都接受到,更令我覺得,你係恆(搶圖的英雄)個隊
跟住我睇到你地D回覆呢, 哇, 真係曲到圓...將一件惡性循環既事描寫到幾咁正常, 反之輪打就講到陰沉沉咁囉..
真係非常痴線, 點解你地會諗, 輪咪幾好, 和和氣氣, 我果晚最後同別隊傾掂左有得輪啦, 升到80LV啦, 又有人搶, 別隊又唔知走左去邊,
真係好黑暗, 不如推炎唔好輪, 搶吧, 6手團都搶吧, 你地比人搶唔好開大聲公示威啦, 算把啦好冇???
有一個重點要講:樓主覺得咁做係好其身不正, 破壞左佢地升等的機會
其實背後不知有幾多個人比你地係咁搶, 你搶圖就係破壞緊佢地升等的機會..
(D回覆仲係度認為"照搶是也"的心態..人性真係醜惡..)
回復