查看: 2810|回復: 18
收起左側

[綜合討論] 我下載左最新既香港官方楓之谷主程裝唔到

我按落個001既ZIP檔 之後彈左個野出黎話無法作為壓縮文件打開  AND話文件格式未知或文件數據巳經損壞

希望各位高手幫手解決
回復

去台灣官網dl ... 唔洗解壓 (y)
回復 支持 反對

deleted......
回復 支持 反對

woho ...
就算有緣份 .. 都唔好點條黑路人行 lol

好多人都知msn個傳送speed慢到唔係路
得個4~50KB PR SEC or even slower.. 仲要係2GB野
我諗起碼兩粒幾三粒鐘都未必完到 ..

加上是但一邊唔小心斷線都係由頭黎過 ..

不如叫人正正經經上番台灣官網DL仲好
EXE檔直接DL ... 唔洗煩 ... 一Click就得

仲可以用Flash get or 迅雷等等輔助軟件 ..
斷左線連番又可以繼續 ...

介紹多個software比你啦 .. 唔知你有無用/聽過
>> Skype <<
依個類似msn既野 .. 不過佢既傳送速度可以去到3mb~4mb per sec
想傾電話? 一樣得 .. 唔洗上台唔洗交月費, 你只要有個mic有個earphone就可以了
而且仲可以多人網上遊戲 (e.g 多人波子棋) ..

系ms升lv太眼訓?
唔緊要, 我地愛幻想公會仲有好多非ms類活動 .. 包你依個暑假唔會悶親
回復 支持 反對

唔緊要, 我地愛幻想公會仲有好多非ms類活動 .. 包你依個暑假唔會悶親

有咩?__?
回復 支持 反對

woho ...
就算有緣份 .. 都唔好點條黑路人行 lol

好多人都知msn個傳送speed慢到唔係路
得個4~50KB PR SEC ...
雜草 發表於 17-7-2010 21:40

其實快唔快好睇你用邊間寬頻/運道(好玄XD)...
試過人地用有線寬頻, 我用HKBN, 我傳比人, 人地都DL得幾快下, 50KB一定唔只..

假若有時間, 找我試試運道XD
-------
關於用咪可進行MSN通話, 係絕對做到既!
只要買支咪(係電腦舖買), 最平聽過幾十蚊(黃金商場), 最貴百幾蚊
買完番黎即插即用, 好方便(如果你有多過一張既sound card就要set d野..好似我咁)

個個都有支咪, 當電台咁運作都得!
雜草呢個idea幾好~
回復 支持 反對

有咩?__?
。新月。 發表於 17-7-2010 09:44 PM

好彩我留左底姐 ... 咪陰我 ~_~
回復 支持 反對

我download ms 主程式(台灣)587kb 一秒
用hkbn(6mb)一秒.............
回復 支持 反對

我都係好似樓主咁..
down唔到t.t
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對