打印 上一主題 下一主題
收起左側

Moedaze PROconfig by rs2online CSGO 伺服器 [Update: 2020/03/08]

1.陣列得都吾會慢
2.i7 用左 超執行緒 係咪 8個攞輯核心(當然係4核心晶片)
3.開Server 係see HLDS,
4.放心...一定吾係realtek垃圾lan卡
5.特登打錯Xeon....試下有冇人用心see

P.S. 吾信XP hlds 行得好過NT/2000/2003/2008/Vista/7自己試試...

me/9x 行 hlds = 自殺...咪試
回復 支持 反對

另外,你知吾知點解進程流失?
回復 支持 反對

另外,你知吾知點解進程流失?
rat2 發表於 5-9-2010 17:26

呢位人兄真強
串嘴時應先做足功課再泥

請問你知唔知FSB有咩用途? DD2 D.C???
I7無FSB係因為內置左記憶體controller
harpertown有fsb係因為個記憶體controller內置左在北穚
係絕對唔會出現閣下所說的"FSB做成的「塞車」足以令HLDS 不穩"

本人用過Windows Server 2008 R1 32BIT/R2 64BIT/VISTA/XP
Windows Server 2008 係可以用盡哂CPU的所有核心, 相反,VISTA/XP會比較差

"8個攞輯核心"
我建議用返8個THREADING, 你咁樣好昜誤導別人
回復 支持 反對

你位人兄仲強
不了解係乜 進程流失就串嘴

HLDS 進程流失<-你無試過 la?

HLDS Error Msg : Reason: Process lost.

你未試過開成數以打計 HLDS ,HLDS系食RAM吾食U,FSB塞車CPU計吾到數咪出 HLDS Error Msg : Reason: Process lost.

Windows Server 2008 係可以用盡哂CPU的所有核心,但而家係要HLDS用到所有核心,你windows 用到有鬼用,而家係在Windows下HLDS能用用盡所有核心sin 有用,HLDS 係為NT5.X系列設計...XP較好有什麼出奇

PS:因為MSN有人話我玩針對,Del 左一D內容
回復 支持 反對

CS1.6

系統需求
最低:500 MHz 處理器、96MB RAM、16MB 顯示卡、Windows 2000/XP、滑鼠、鍵盤、網際網路連線

建議:800 MHz 處理器、128MB RAM、具 32MB 以上記憶體之顯示卡、Windows 2000/XP、滑鼠、鍵盤、網際網路連線
回復 支持 反對

你位人兄仲強
不了解係乜 進程流失就串嘴

HLDS 進程流失
rat2 發表於 5-9-2010 18:37

HLDS 進程流失<-- 本人用e5300完全無出現過相關問題
出現的話可能是閣下的技術__.

"Windows Server 2008 係可以用盡哂CPU的所有核心,但而家係要HLDS用到所有核心,你windows 用到有鬼用,而家係在乜Windows下HLDS能用用盡所有核心,HLDS 係為NT5.X系列設計...XP較好有什麼出奇"
我留左一句:
Windows Server 2008 係可以用盡哂CPU的所有核心包括HLDS

=================================

"CS1.6

系統需求
最低:500 MHz 處理器、96MB RAM、16MB 顯示卡、Windows 2000/XP、滑鼠、鍵盤、網際網路連線

建議:800 MHz 處理器、128MB RAM、具 32MB 以上記憶體之顯示卡、Windows 2000/XP、滑鼠、鍵盤、網際網路連線
"
系統需求這裏沒說CLIENT/SERVER
如果最好用"800 MHz 處理器、128MB RAM、具 32MB 以上記憶體之顯示卡"
點解你又唔用"800 MHz 處理器、128MB RAM、具 32MB 以上記憶體之顯示卡"?
回復 支持 反對

CLIENT/SERVER = half-life 引停

請報告一下你hlds數目,令外e5300 2 core... 吾係4core/2路

我講緊大型Server系列會出現ga問題而吾係你幾個Ser出現ga問題

你仲未去到 FSB 極限
回復 支持 反對

Windows Server 2008 係可以用盡哂CPU的所有核心包括HLDS

留左:HLDS在XP用不到所有核心?????????用到wow...
回復 支持 反對

CLIENT/SERVER = half-life 引停

請報告一下你hlds數目,令外e5300 2 core... 吾係4core/2路

建議:800 MH ...
rat2 發表於 5-9-2010 19:20

half-life 引停??
除左E5300之外我都有粒I7 920

關鍵:
你似乎都未知到咩叫FSB,WIKI幫到你

引用:
"Windows Server 2008 係可以用盡哂CPU的所有核心包括HLDS

留左:HLDS在XP用不到所有核心?????????用到wow... "
用到,不過唔係完全
web server都係
回復 支持 反對

1.針對 C2Q / C2Q Xeon 或雙路 CPU

2.你似乎都未知到咩叫Reason: Process lost.,Yahoo!,Google幫到你

3.HLDS 能 完全 用到所有CPU嗎?

你不在#1情況下就吾好亂來...我係talking #1情況下(你自已知係who,心照)
回復 支持 反對