樓主: kenny1996725
收起左側

係PARTYROOM汁到頂PARTY HAT!!!睇到圖啦!!!

L0L...
I'm eating popcorn?! o_0
Who want's to join? =P
aclet0821 發表於 2-9-2010 12:49

im eating peanuts
popcorn not cool mate
回復 支持 反對

到第4頁都中未有人教到我點先睇到張相..................
回復 支持 反對

到第4頁都中未有人教到我點先睇到張相..................
kenny1996725 發表於 2-9-2010 21:35

這是你既問題
第一個貼圖到論壇的人沒有教他,是自己發現如何貼圖,唔好淨係响到問,自己研究一下吧!你打小D機,研究一下怎樣貼圖!你玩RS有唔明都會自研究並觧決喇!點解你唔自己研究如何上載圖片??
回復 支持 反對

wowow 來亂了 XDDD
回復 支持 反對

Update 到依個網 , 之後 copy "Forum Code" 果段野..之後貼上黎就行了~

http://www.imageshack.us/
回復 支持 反對

Update 到依個網 , 之後 copy "Forum Code" 果段野..之後貼上黎就行了~
Hk_Alexander 發表於 2-9-2010 22:04

請教他點upload,這些人要人講一句先行一步
回復 支持 反對

upload都5識
回復 支持 反對

kenny1996725 發表於 2-9-2010 21:35
又唔問你D fd又要樂古d答你, 你又唔明人地講咩, 玩rs又唔la識英文, 連條upload link都比埋你啦, 你仲想點呀partyhat大哥?
回復 支持 反對

我的意見: i got partyhat.gif

不過都給你三張圖,咁都唔明你就真係抵比人寸......

i got divine.PNG

i got 3rd age prayer set.PNG

i got bronze dagger.PNG
回復 支持 反對

i got a x'mas cracker today

here is the picture

x'mas cracker.jpg
OMFG~~~ >///////<
回復 支持 反對