樓主: kenny1996725
打印 上一主題 下一主題
收起左側

係PARTYROOM汁到頂PARTY HAT!!!睇到圖啦!!!

Update 到依個網 , 之後 copy "Forum Code" 果段野..之後貼上黎就行了~
Hk_Alexander 發表於 2-9-2010 22:04

我去左個個網搵唔到update.........................
回復 支持 反對

回復 41# kenny1996725

跟 superyyy 個方法啦....
其實我覺得你黎玩野....加圖都吾識,,,定係根本放流料 =.=
回復 支持 反對

回復  kenny1996725

跟 superyyy 個方法啦....
其實我覺得你黎玩野....加圖都吾識,,,定係根本放流料 ...
david-v- 發表於 3-9-2010 23:31

我個到無附件=.=
回復 支持 反對

諸多藉口
回復 支持 反對

我個到無附件=.=
kenny1996725 發表於 4-9-2010 00:29
GTFO NAKUZ GO MYFORUM
回復 支持 反對

諸多藉口
icy920801 發表於 4-9-2010 00:57

真係冇....得表情,圖片,音樂,x頻,flash,代碼,引用,都冇附件= =
回復 支持 反對

一級好似無附件? 咁啦您係MSN SEND比我 我幫您POST啦
MSN係Franzkchu@hotmail.com 今晚ON
唔通您會話您無MSN?
不過咁仲有方法 您有玩RS啦掛
入HK_NAKUZ_RS , 帶埋您頂PHAT SHOW比我地任何一個人睇
睇完咪信您 根本就吾駛POST圖
不過如果您覺得執到頂Phat就好開心, 我只可以話您無知
雖然我無Phat  但係就算我有 我都只會當佢係Junk
所以....... 想型想串想賜酒既, 省省吧。
回復 支持 反對

一級好似無附件? 咁啦您係MSN SEND比我 我幫您POST啦
MSN係 今晚ON
唔通您會話您無MSN?
不過咁仲有方法 您 ...
Prince` 發表於 4-9-2010 14:07

我今個星期唔玩得,要下個星期先得啊=.=,點解你地唔教我點先睇到張圖=_=??
我講大話黎做咩喎= =
回復 支持 反對

我今個星期唔玩得,要下個星期先得啊=.=,點解你地唔教我點先睇到張圖=_=??
我講大話黎做咩喎= = ...
kenny1996725 發表於 4-9-2010 15:13

唔玩得你又回到? =_=
你原本幅圖唔使入 game 都有啦 =_=
講大話來 show off 囉 =_= 又可以叫「死充」或「扮有錢」

我都無留意到初心者唔出得附件唔好意思,不過你依家升左一級,已經可以 upload 附件,用我個方法試多次啦!

仲有,用小畫家縮細你幅圖(剪細佢,或者用「影像 -> 延展/扭曲」一項縮小長和寬各 50%),再將圖 save 做 jpg 格式,費事你又話容量太大 upload 唔到

(RS 標準個大小用 jpg save 無可能大過 220kb,我 1440*900 full screen cap 唔縮細都係 210 kb)

回復 支持 反對

唔玩得你又回到? =_=
你原本幅圖唔使入 game 都有啦 =_=
講大話來 show off 囉 =_= 又可以叫「死充」或 ...
superyyy2002 發表於 4-9-2010 15:19

我d家人只係比我上網......唔比打機-.-

佢話文件過大咁點=.=??我只係搵到.png....搵唔到.jpg= =
show off係咪晒命@@???我覺得打機呢d野冇咩所謂=.=都係game入面有姐...不過拎到好開心XD.....所以先post上黎....點知又睇唔到張圖= =
回復 支持 反對