樓主: Hk_Alexander
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【Jagex 更新的新任務全指南】Gunnar's Ground (貢納爾的土地)

關閉 [複製鏈接]
(抱歉又把post推上)

算了,忘記它...讓這段爭議完結啦.
回復 支持 反對

(抱歉又把post推上)

算了,忘記它...讓這段爭議完結啦.
bluewinger 發表於 10-10-2010 10:10

本還想自辯一下

想不到如今的RS版會弄得如此=]
回復 支持 反對

本還想自辯一下

想不到如今的RS版會弄得如此=]
maxycy 發表於 10-10-2010 10:12

你未睇清楚POST定係你理解能力有問題=]?

我叫佢唔好用中文既係地方名/item,我冇講過佢係過程用中文有問題,同埋我係support佢係過程用中文,
只不過我覺得呢d中文地方名又唔係人地rs official既,同埋又對個guild冇幫助,又x_x,咁用黎做乜?
回復 支持 反對

你未睇清楚POST定係你理解能力有問題=]?

我叫佢唔好用中文既係地方名/item,我冇講過佢係過程用中文有問題 ...
`Martin 發表於 10-10-2010 10:16

回看我的帖幾遍
我意思上並無說過「你話過程用中文有問題」

可能是我表達時少打了幾隻字吧=]
若造成誤會
我在此致歉
回復 支持 反對

回看我的帖幾遍
我意思上並無說過「你話過程用中文有問題」

可能是我表達時少打了幾隻字吧=]
若造成誤會
...
maxycy 發表於 10-10-2010 10:25

我冇話過你唔認同過程用中文有問題,可能我表達得唔好,我既意思係我只係反對佢地方/item用中文

依家睇返啲教學帖
如果任務教學有中文解釋
怪還怪
但總算係一種心意嘛

心意都要睇係好定唔好,佢個d地方/item唔係人地runescape用既,咁用黎做咩?比人地見到真係笑死喇,用埋d咁既中文x_x
回復 支持 反對

我冇話過你唔認同過程用中文有問題,可能我表達得唔好,我既意思係我只係反對佢地方/item用中文

依家睇返啲 ...
`Martin 發表於 10-10-2010 11:39

最多講句「樓主真畫蛇添足」咪算囉
洗唔洗將人地既心意踩到咁盡=.=
回復 支持 反對

最多講句「樓主真畫蛇添足」咪算囉
洗唔洗將人地既心意踩到咁盡=.=
maxycy 發表於 10-10-2010 19:57

Seriously,the fuck?
Those Chinese item/place name are so retarded,And i don't see how can it help anyway???
回復 支持 反對

Seriously,the fuck?
Those Chinese item/place name are so retarded,And i don't see how can it help a ...
`Martin 發表於 10-10-2010 20:49

話說...呢句英文怪怪的.__.(題外話,勿理=])

你唔見有幫助姐
都唔洗咁火架啵
慳淡氣算=]
下下火吧~
回復 支持 反對

話說...呢句英文怪怪的.__.(題外話,勿理=])

你唔見有幫助姐
都唔洗咁火架啵
慳淡氣算=]
下下火吧~ ...
maxycy 發表於 10-10-2010 20:54

話說...好似係版大挑起人地把火喎....
回復 支持 反對

話說...好似係版大挑起人地把火喎....
icy920801 發表於 10-10-2010 21:17

咁一開始d粗言同我無關喇呱-3-
我針對既係先前的粗言耶=.=
回復 支持 反對