打印 上一主題 下一主題
收起左側

完成 Shattered Hearts!

30 個星期的努力啊!總算起好左啦!
應該係香港第一人吧!

不過都會繼續做落去,應該唔會計個時間計得咁準就是了......

回復

gf 8 months p2p $$
回復 支持 反對

gf 8 months p2p $$
icy920801 發表於 6-10-2010 18:21

+1
8 months for a stupid statue
回復 支持 反對

吃不到的萄萄是酸的哈哈哈,反正我會用的 p2p $$ 比起拎 100m Hunter xp 少得多

statue 係 show off 用的 =) 無辦法啦我 RS 入面好窮所以用呢 D skiller 野 show off 最好!
回復 支持 反對

吃不到的萄萄是酸的哈哈哈,反正我會用的 p2p $$ 比起拎 100m Hunter xp 少得多

statue 係 show off 用的  ...
superyyy2002 發表於 6-10-2010 22:14

沒心情付諸實行

hunt for xp is as pointless as making 30-weeks statue
回復 支持 反對

沒心情付諸實行

hunt for xp is as pointless as making 30-weeks statue
icy920801 發表於 6-10-2010 22:34

將來可能會有用的,反正無人知將來會點......

30-week statue 之後仲有 court case 件 Top.......Jagex 出 D 無聊野越來越多唉......
都係搵銀實際 D?
回復 支持 反對

遲過最早o個批3日

http://services.runescape.com/m= ... Name=Mu7c%A0Ronaldo

^9月26
回復 支持 反對