查看: 6659|回復: 66
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有誰想公測時一起入九陰世界!?=]進來坐坐吧

吾知有幾多天龍版過黎既版主係到祈待緊隻game=]
如果有既可以係到留個言既-_-
================重點不在上面==============
公測...好似好遙遠,不過時間~斬下眼就到嫁啦~.~

我自從之前要會考,退出天龍及多種遊戲,都有一排冇上樂古冇上聊版,吾知仲有冇人記得我,haha
只有恆及浪涯兄及一些老玩家記得我吧..
而家人又放鬆了,又想進入網遊世界,,看見九陰不錯期待榜排第二,又想闖入黎玩玩

根據我在蛇兄(容許我這樣叫你)的p0測驗中...測得我應該加入锦衣卫=口="滴汗..
但我的興趣一直陪回在武當及極樂谷之中,,怎麼辦呢?哈

好了,廢話不說..有誰想一起闖九陰的,可以在此留個言,  game名,還有排才公測,留不留不沒所謂
幫派嘛..蛇兄說開了,我又不敢跟他搶人-_-但既然都開p0叫人一起闖九陰,倒是應該開開幫派,名字稍後才諗-_-
我又有興趣想申請呢個版版主@.@打算封測時就申請..haha
回復

我已經習慣左D人叫我蛇兄/蛇大/蛇哥....= =
BTW,版主我唔想做喇,但係又唔止樓主1個想做,所以我保持中立意見= =
P.S.做版主超辛苦...
回復 支持 反對

我知啊-_-...
係樂古都幾年,活躍過幾個版..都睇得出佢地幾辛苦.
回復 支持 反對

吾知有幾多天龍版過黎既版主係到祈待緊隻game=]
如果有既可以係到留個言既-_-

好似天龍幾個版主都會黎玩

根據我在蛇兄(容許我這樣叫你)的p0測驗中...測得我應該加入锦衣卫=口="滴汗..
但我的興趣一直陪回在武當及極樂谷之中,,怎麼辦呢?哈

我測到適合加入極樂谷
但我都係陪徊係武當同極樂谷之中

好了,廢話不說..有誰想一起闖九陰的,可以在此留個言,  game名,還有排才公測,留不留不沒所謂
幫派嘛..蛇兄說開了,我又不敢跟他搶人-_-但既然都開p0叫人一起闖九陰,倒是應該開開幫派,名字稍後才諗-_-

game名:慕容傑

我又有興趣想申請呢個版版主@.@打算封測時就申請..haha

我都有興趣(申請左1次)
可能到時天龍個幾個版主轉過黎做九陰版主
不過我估到時需要版主既數量都應該多
話哂呢隻game都幾多人期待
個版都有返咁上下既人氣
回復 支持 反對

我想玩君子堂
君子的名緊係要公子喇
game名叫:吳公子  
回復 支持 反對

我想玩君子堂
君子的名緊係要公子喇
game名叫:吳公子
phil1024 發表於 25-10-2010 18:43

公子= =
公子唔似名
回復 支持 反對

公子= =
公子唔似名
刺客先生 發表於 25-10-2010 18:43

是但喇
溝女名黎架麻=]
衰在冇得打符號
公子←幾文雅~
回復 支持 反對

是但喇
溝女名黎架麻=]
衰在冇得打符號
公子←幾文雅~
phil1024 發表於 25-10-2010 18:45

公子好似現代既先生小姐咁= =
回復 支持 反對

可能試下唔入門派, 睇下有咩影響先.....
如果真係要入既我仲考慮緊峨眉定君子堂
回復 支持 反對

公子好似現代既先生小姐咁= =
刺客先生 發表於 25-10-2010 18:47

公子係現代的呀令仔
令仔唔係靚仔
唔好誤會= ="
回復 支持 反對