查看: 4307|回復: 22
收起左側

急放11月13號(星期六) 海洋公園門票4張!

急放11月13號(星期六) 海洋公園門票4張!

屋企人番工公司送,但用唔著,依加急放:handshake!
一個利是入面有4張 海洋公園Adult成人門票Evening + 4張Drinking coupon + 4張F&B $20Cash coupon + 4張F&B $25Cash coupon
因為屋企人係銀行番工,公司好好咁包晒成個海洋公園比D員工同家屬玩,簡單黎講,姐係唔洗排隊!!!

;P
F&B CASH COUPON ($25 x4 + $20 x4) :
can be redeemed at all restaurants and food kiosks.

Drink coupon x4 :
can redeem one Bonaqua Mineralized Water 770ml or one bottled drink at all food kiosks

簡單黎講姐係 =包飲包野食

原價$1000一套 ($250一張門票x4)
依加平平平放 自出價,價岩就放 (可散賣)
有心買既可平比你

msn : seller_ching@hotmail.com (請不要PM)
本人是Yahoo拍賣賣家,好評率超過九成 (用戶名 seller_ching03):handshake
絕非騙子

交收方法 ❤
- 面交:東鐵線各站
請帶備相應資金,交易不設找續~

回復

有曬圖唔似呃人@@
回復 支持 反對

1000蚊我用黎食好過-.-
話說我好似去過一次海洋公園
迪迪尼都未去過
回復 支持 反對

回復 3# wong87

我由細個到呢家中3-.-
都係去得兩次海洋公園
細個一次
今年哈佬喂一次
哈佬喂果次有人請去a0a
一次迪迪尼
迪迪尼果次係唔記得邊個贊助去的a0a
no$$a0a
回復 支持 反對

回復  wong87

我由細個到呢家中3-.-
都係去得兩次海洋公園
細個一次
今年哈佬喂一次
哈佬喂果次有人 ...
poi369 發表於 8-11-2010 22:40

我唯一果次,係細細過,有親戚探,所以唔洗出錢
但果陣太細過,乜都唔玩得-.-
回復 支持 反對

回復 5# wong87

就算有得再去0.0
我都唔敢玩機動遊戲0.0
回復 支持 反對

1000會吾會太貴呢.
回復 支持 反對

回復  wong87

就算有得再去0.0
我都唔敢玩機動遊戲0.0
poi369 發表於 8-11-2010 22:49

點解xd
回復 支持 反對

回復 7# .小夜﹏

The original price of these 4 tickets is $1000 but i would like to sell them at a cheaper price :handshake
if you're interested,you can add me. thanks.
回復 支持 反對

回復 3# wong87

可散買,謝謝
回復 支持 反對