樓主: maxpower_cb
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 好多人都想要的東西 @ w@

我不太明白你第一句是什麼意思,抱歉.
又說不會玩就是不會玩,與日本剛開一樣,又在樓上說日本強,我實在搞不清楚,請見諒
回復 支持 反對

我不太明白你第一句是什麼意思,抱歉.
又說不會玩就是不會玩,與日本剛開一樣,又在樓上說日本強,我實在搞不清 ...
霜痛 發表於 29-11-2010 22:23

我的意思是,不懂玩的人就是不懂,當初日服剛公測時的人也是不會玩的,不存在因為剛開服所以不能叫不會玩
回復 支持 反對

又變成 ivis討論帖+港國日服之論??

聽說這帖只是來炫耀的;P
回復 支持 反對

這類post很易變成港日討論區ww
回復 支持 反對

那個...
我用「老外」裝機在日服打入了頭10(前線...
回復 支持 反對

那個...
我用「老外」裝機在日服打入了頭10(前線...
plk111 發表於 30-11-2010 17:51

圖呢?
    咩場?限制場就免講,我原裝機都可以前10
回復 支持 反對

班老外唔識打姐,明明一堆可以對IVIS既機,仲有未改弱的雷射,IVIS根本毫無生存空間
   (假設國服人士 ...
hoho4877 發表於 29-11-2010 21:38

雖然話國服外國人大體上都比較生手 但睇佢地論壇所講嘅理由其實都係合理 易入手 極度量產 佔陸機中嘅大多數  人人用ivis毫無新意   細小又不硬直很難命中 劍長狗斬輸出驚人 沖入砲機陣地亂斬一輪就好易頭十名   等等類似意思....

當然撲克牌am小跳最受討厭 其次先係ivis....Ouka....

日服老玩家用ivis  加上國服勁砲都唔少 實際上情況就唔係咁
回復 支持 反對

雖然話國服外國人大體上都比較生手 但睇佢地論壇所講嘅理由其實都係合理 易入手 極度量產 佔陸機中嘅大 ...
Wfunai 發表於 30-11-2010 18:31

日服玩ivis根本係個人挑戰....M補,莉莉飛標槍,J鎚,各種空機最近還多了eve魔炮
    不過被老外既野大部份係日服早就弱化咗....(除咗IVIS)
    以上廢話
    我覺得ivis既武器未能稱得上狗斬,用白騎盾J鎚基本上就可以輕易打爆(前提當然是不要不幸到1HIT慢速)
    ivis的sub雖然高攻易中又多hit,但用時不能移動,攻擊時間又長,基本上沒人擋的話被集火一會就爆了
回復 支持 反對

當然格機始終要埋身肉搏戰  幾強都係對空乏力  又難免要沖入敵陣被集彈   格機生存空間其實唔多  所以而家都係射陸居多

相對於撲克牌小跳 就冇咁好用

不過而家我暫時仲未見到完全強化好嘅eve魔砲  拭目以待
回復 支持 反對

當然格機始終要埋身肉搏戰  幾強都係對空乏力  又難免要沖入敵陣被集彈   格機生存空間其實唔多  所以而家 ...
Wfunai 發表於 30-11-2010 19:16

我31tec,強化都是速度系,轟一隻轉轉狗的後面,115hp,轟ivis正面,95
    話說你怎覺得格陸不多?日服格陸明明很多....
回復 支持 反對