收起左側

香港公會逆轉局勢 收人!常ON,有品,合作

咁我想問,你用邊條法例告我?           煽動及顛覆裂國家罪名?
重有你係唔係都用粗俗ge言語發表你ge思想. ...
killer123456789 發表於 28-12-2010 08:50

唔好意思你睇清楚d我係叫係小心逆話如果唔係我可以告你..我唔係講你話緊我既野去告你..我怕你嬲d過頭講錯野就唔好啦..到時玩game變左上庭喔..呵呵..加上粗俗係冇罪嫁..現我我粗魯點右點呀?好過d人串串供俾人踢左仲走黎嘈啦...冇品
你都未答到我之前個問題呀..我點冇品呀?你徊d咩呀?(你話係就係?問非所答..
回復 支持 反對

冇.你話咁粗魯,第時有家庭暴力就係e 種人做成
回復 支持 反對

冇.你話咁粗魯,第時有家庭暴力就係e 種人做成
killer123456789 發表於 28-12-2010 10:08

你真係好野啦...唔夠講要講其他野?你話係唔係你冇品先?你中要我我家庭..你真係好冇品..我踢你係岩嫁..加上粗俗唔一定你爆力既..你念清潔d先好講啦
回復 支持 反對

你真係好野啦...唔夠講要講其他野?你話係唔係你冇品先?你中要我我家庭..你真係好冇品..我踢你係岩嫁..加上 ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 11:29

第時!!即係將來,咁會變嫁!!!!!
回復 支持 反對

killer123456789 發表於 28-12-2010 12:17

你打錯字~
回復 支持 反對

killer123456789 發表於 28-12-2010 12:17

算啦你..你係到嘈右有咩意思呀?右關第時咩事呀?你離哂題啦..打錯字係好正常嫁喳..你唔係咁都覺得出奇呀?
回復 支持 反對

算啦你..你係到嘈右有咩意思呀?右關第時咩事呀?你離哂題啦..打錯字係好正常嫁喳..你唔係咁都覺得出奇呀? ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 12:35

講道理唔係嘈,打錯字係好出奇
回復 支持 反對

講道理唔係嘈,打錯字係好出奇
killer123456789 發表於 28-12-2010 13:50

你呢d算講咩道理呀?講我家庭要講道理?講我打錯字叫講道理?打錯字你到咁出奇睇你都唔會成熟得去邊...講道理係咩你都未知啦,我唔知你自己覺得咁係好好玩定係覺得可以正到我好火,玩game你都可以玩到咁..唉..你跟本就係係到揾野黎搞..
回復 支持 反對

你呢d算講咩道理呀?講我家庭要講道理?講我打錯字叫講道理?打錯字你到咁出奇睇你都唔會成熟得去邊...講道理 ...
waiyanlau 發表於 28-12-2010 14:56

咁你姐係係到嘈
回復 支持 反對

好野波...你係到搞我po嘈我但你話我係到嘈?你係唔係分唔清潔邊個係到揾野黎講先呀?
回復 支持 反對