收起左側

[影圖分享] 台灣人賤行為

你比人用粗口問候 你會用好聲汽同佢地講野? 仲有件事係佢地錯先 我做咩要走..? ...
花乂生 發表於 24-1-2011 00:19

俄沒說過會跟他講話...俄只是說如果是俄遇到 俄會自己走掉算了."

俄沒說你要走     ..  上面說了   如果是俄遇到的話 !`"

藍字.`     你這種呃...怎麼說呢.' '    語氣吧.

你這種語氣讓偶想到某畫面 (( 誤

兩位小學生打架.`   老師走過來問兩個小學生神麼事.

然後其中1個小學生說 是他先打俄的 !;;

不覺得跟你很像 ?!   結果勒 ?!`   老師會只處罰他1個麼; ?!  他做錯  你沒做錯麼 ?!

嘛嘛嘛嘛...  反正這種 被人罵 罵回去、 被人打  打回去的想法."  只有男生想得到-    -+
回復 支持 反對

我唔可以改變一個人既偏激思想
但係希望可以提點佢既待人處事態度
cla991053 發表於 24-1-2011 01:01

佢姐係左邊個? 我= =?
回復 支持 反對

俄沒說過會跟他講話...俄只是說如果是俄遇到 俄會自己走掉算了."

...
貓兒;D` 發表於 24-1-2011 18:23

唔洗講咁多啦 你不如話 花乂生你絛撚樣都有錯 快d收皮算吧啦 我接受到架:lol
回復 支持 反對

唔洗講咁多啦 你不如話 花乂生你絛撚樣都有錯 快d收皮算吧啦 我接受到架 ...
花乂生 發表於 24-1-2011 18:26

嘛.`   有些事情別說的這麼直接

怕傷到你心 (( 誤
回復 支持 反對

嘛.`   有些事情別說的這麼直接

怕傷到 ...
貓兒;D` 發表於 24-1-2011 20:43

做人就值接d啦 仲有好似唔係幾岩咀型啊呵?
回復 支持 反對

做人就值接d啦 仲有好似唔係幾岩咀型啊呵?
花乂生 發表於 24-1-2011 21:12

啥米嘴型 ?!

貌似不夠字..`  補字補字
回復 支持 反對

啥米嘴型 ?!

貌似不夠字..`  補字補字 ...
貓兒;D` 發表於 25-1-2011 09:11

無需要補字 因為我要講ge都講哂..
回復 支持 反對

我都覺囉.....
上一次 我比d台灣人搶怪 叫佢走 佢係串番我話 "你98"
我咪同佢搶 搶到佢走
爆埋粗...(佢唔識)...
回復 支持 反對

掉上去巴哈 呀ma--
等佢地d人睇返自己d台灣人點衰法
回復 支持 反對

某D台灣人衰姐..唔好講哂全部先得架
回復 支持 反對