收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

溫和穩重,平實正直,忍耐力唔錯,純潔,注重道德,富想像力,所以鍾意幻想同發下白日夢...
為人比較內向同有少 ...
~蛇仔~ 發表於 9-2-2011 00:31

準:
溫和穩重,平實正直,忍耐力唔錯,純潔,注重道德,富想像力,所以鍾意幻想同發下白日夢...
有D反應過敏既傾向
虛榮心同自尊心都比較強,唔鍾意受人指使,大多數會喜形於色~
手同腦都相當靈活,鑽研力專注~
有同情心既,但係又會防範人,驚好心冇好報,唔會咁容易相信人
觀人於微,容易見到人地既缺點,如果批評人地既時候一個不留神就會令人留低壞印象~
不過亦都有浪漫同完美主義既一面~
人緣方面可以話係八面玲瓏,事關你興趣多,同朋友都算多話題~
做事會有半途而廢既心態,因為你會計算而留番條後路俾自己,不過有時計得唔夠...
自己一個人靜靜地個陣都會諗下野思考下咁
唔準:
有時唔夠冷靜(我係一個就算俾人拎住把刀係條頸上想殺我都係好冷靜既人-_-
亦都難以得到人地信任~(咁又唔係既,好多fd都信任我同我講下心事唔會爆出去
至於其他就冇乜點
回復 支持 反對

準:
有D反應過 ...
climbex0212 發表於 9-2-2011 00:42

你話唔準個2句其實我都冇乜把握...
經一事,蔡一智,以後睇命又識睇多D~
BTW,THANKS~
回復 支持 反對

你話唔準個2句其實我都冇乜把握...
經一事,蔡一智,以後睇命又識睇多D~
BTW,THANKS~ ...
~蛇仔~ 發表於 9-2-2011 01:15

嗯嗯-v-
回復 支持 反對

出生 :  1998 - 6 - 2
應該係中午
男仔.
吾該晒蛇仔哥~
回復 支持 反對

出生 :  1998 - 6 - 2
應該係中午
男仔.
吾該晒蛇仔哥~
tvb197178 發表於 9-2-2011 12:17

敏銳剛毅,豪爽堅強,不甘認輸~
口材了得有如利劍,果敢快速,毫無猶豫...
積極但係心急,有少少夾硬既衝動~
理解力高,多才多藝,有正義感,唔鍾意D奸詐虛偽既人~
飲水思源,亦都重義氣,做事堅決,自我表現既心都算強,願意辛苦咁充實自己~
頭腦靈活,機智善言,開朗樂觀,獨立積極,有少少虛榮感,精力旺盛...
鍾意自由自在,唔怕獨來獨往~
天性豪邁,社交手腕了得,人緣都算好~
但係喜惡形於色,係咪真正既朋友會分別得好清楚,唔係太鍾意豬朋狗友...
情感上既問題比較大,經常抱著不成功便成仁既心態...
所以一定要遇到「伯樂」,先顯得出「千里馬」既好處~
可能有潔癖,相信直覺(第六感),而且經常都準...
對另一半要求高,自己亦都會三心兩意,但係最後都會堅持不變~
缺點係容易疏忽細節,粗心大意,太過盡情咁去批評人,會無意中樹敵...
可能仲會易受媚惑(易受靚女氹...)
~唔準勿插~
回復 支持 反對

敏銳剛毅,豪爽堅強,不甘認輸~
口材了得有如利劍,果敢快速,毫無猶豫...
積極但係心急,有少少夾硬既衝動~
理 ...
~蛇仔~ 發表於 9-2-2011 13:08

哇! 高人! 中晒! 不過潔癖就冇= =   就係錯1 樣= =   勁w0w  蛇仔哥. 請問你住邊區 ?!
回復 支持 反對

哇! 高人! 中晒! 不過潔癖就冇= =   就係錯1 樣= =   勁w0w  蛇仔哥. 請問你住邊區 ?! ...
tvb197178 發表於 9-2-2011 13:19

竟然冇潔癖...
差個少少...
我住屯門區...
回復 支持 反對

竟然冇潔癖...
差個少少...
我住屯門區...
~蛇仔~ 發表於 9-2-2011 13:21

你跟邊個師傅學架0.0  我就住沙田區★
回復 支持 反對

你跟邊個師傅學架0.0  我就住沙田區★