收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

出生日期: 1989 8月6
出生時間: 朝早5
回復 支持 反對

版主C父
我改左喇

出生日期:1998年-2月-4日
出生時間: 9點~10點(早上)
回復 支持 反對

出生日期: 1989 8月6
出生時間: 朝早5
估我唔到 發表於 10-2-2011 17:06

5點前定後?
回復 支持 反對

DEL~~~~
回復 支持 反對

版主C父
我改左喇

出生日期:1998年-2月-4日
出生時間: 9點~10點(早上)
小璁仔 發表於 10-2-2011 18:50

天性樂觀,有勇氣,有熱忱,有耐心,可以用膽大心細來形容...
意志堅強,文武兼具,充滿智慧,有良好既領導才華...
自尊心強,但係亦都會照顧人幫人,當自己係大哥哥大姐姐咁樣...
有細膩既計劃,有謀略,能夠貫徹始終,會知時而行動,可以掌握時機~
鍾意自由自在,唔願意受到束縛,所以有時會令自己陷入兩難局面,有少少矛盾...
由於自尊心都算強,所以唔係咁易同人協調,唔係咁易妥協,有時會令自己孤立...
當見到現實同理想出現距離既時候,往往會為左目的而變得不擇手段~
有驕傲好勝既心態,口頭唔會承認自己既錯敗,只係會係內心自我反省,但係多數都唔會服氣~
缺點係懶、任性、自我中心、驕傲....異性朋友都算多,會令屋企人不安~
~唔準勿插~
回復 支持 反對

出生日期: 1988 年11月12日
出生時間: 上午7:XX
Fe02628 發表於 10-2-2011 22:10

思想細密,獨特,敏感,富同情心,頭腦靈活,堅強耿直,正義感強烈,誠實,溫和,親切...
肯為左人地而付出努力,有個人既魅力,可以得到人地既注目~
同人相處融洽,可以話係八面玲瓏,平時就冇乜兩句,但係一傾開岩既話題就會滔滔不絕...
自尊心幾強,喜惡明顯,有少少任性同虛榮心,亦都相當注重外表~
對自己既觀念會貫徹始終,大多數既事都會依計行事,但同時亦都會胡思亂想,打最壞打算而感到矛盾...
擇善固執,唔鍾意D無謂既應酬,愛幻想,表面冷淡頑固,內心熱情有義理...
會不平則鳴,可以為自己既使命感而付出一切,甚至唔顧自身利益,直到完成為止~
缺點係有D揮霍,緊張自己既自尊心同面子,而令自己蝕底,毅力脆弱,魄力不足...
~唔準勿插~
搭單問下,呢位仁兄係咪容易遇到靈異物體?
回復 支持 反對

1998年9月22日晚上2:00
回復 支持 反對

1998年9月22日晚上2:00

qq369 發表於 11-2-2011 00:54

樂觀,有勇氣,有熱忱,文武兼具,充滿智慧,有良好既領導才華~
願意照顧人,有大哥哥風範,但係亦都唔係亂咁幫人,係見人需要幫先去幫~
虛榮心同自尊心都會比較強,唔鍾意受人指使,多數會喜惡形於色~
手同腦都相當靈活,鑽研力專注~
亦都鍾意D細微野精緻野,例如模型,音樂盒等等...
有細膩既計劃,會知時而行動,可以掌握時機~
鍾意自由自在,唔鍾意受到束縛,但係做野又會有計畫,所以有時會矛盾...
都算有同情心既,但係又會防範人,驚好心冇好報,而且心裡面總係會有唔服輸既心態...
又觀人於微,容易見到人地既缺點,如果批評人地個陣一個不留神,就會令人留低壞印象~
不過亦都有浪漫同完美主義既一面~
一生都會比較多貴人扶持,或者係良好既教育...
缺點係懶同任性,異性朋友又多,會令屋企人不安~
~唔準勿插~
回復 支持 反對

回復 66# ~蛇仔~

都OK中,不過無遇過靈異物體WO
係唔係個八字有特別野呢?
回復 支持 反對

回復  ~蛇仔~

都OK中,不過無遇過靈異物體WO
係唔係個八字有特別野呢?
Fe02628 發表於 11-2-2011 01:36

係有D特別野,係乜野就唔方便講...
BTW,有冇邊句唔準?
回復 支持 反對