打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 本扁己無文章

那我問一問你好了
規則定假的?
他不守規則 踢他有什麼問題?
在說民主前 請先搞好誰對誰錯

提外話:我又婊人了 (挖鼻
回復 支持 反對

其實我見到Ouka我都覺好似係C.C.
如果真係C.C.的話我覺得只係一個人係到自演
就真係想抹黑拍片組
<<<motaswecx
你只係一個6角 係我眼中6角只係新手
你重要咩都5知係到串
我都有講我5係現場可能有講錯=3=
你講到你自己好似係拍片組入面見到哂成個過程
重有你好勁呀 我好似係國戰5知殺左你幾多次了=3=
雖然我都5算係一個老手  只係一個半老手(迷:半老手同老手有咩分別呀(爆
回復 支持 反對

>s022335
之後話左係英文low,俾小小時問教下人地唔得既,只係識得見新手蝦人地,
逆音 他是拍片組中非常弱的一位 雖然玩很久 實力比新手好點
老手當然實力比新手好點,講到明我係新手(4場我win左一場XD)
CB拍片組係以群規[該會員不受歡迎]進行投票kick我,當時明明有10個人online,4個人話要kick我,根本連群規都不成立<賣益力多廣告嗎??講D 5講D !!!
>a0078910
據此M群說,你係第ニ靠高課金玩CBHK不自重自以為高手的小學雞<不是我說
又聽班友9 up,我無叫人玩國ser low
回復 支持 反對

(4場我win左一場XD)

你4場嬴一場就是說實力差不多

之後話左係英文low,俾小小時問教下人地唔得既,只係識得見新手蝦人地,

那我們叫你下戴hkf又不見你有反應?

當時明明有10個人online,4個人話要kick

10人online不代表10都在

CB拍片組係以群規[該會員不受歡迎]進行投票kick我

你何時產生有這條的幻覺? 我們是以你沒hkf帳號的理由踢你的

>a0078910
據此M群說,你係第ニ靠高課金玩CBHK不自重自以為高手的小學雞<不是我說
又聽班友9 up,我無叫人玩國ser low

所以在說你在搞抹黑 (笑
話說他沒說你叫人玩國服

話說組也打成租 我笑了

過了15分鐘也沒反應 詞窮了?真沒趣
回復 支持 反對

之後寫着話要3天
Down到下來部腦都爆了
回復 支持 反對

你該換電腦了
要3天你就不會去找其他戴點嘛... (茶

等等... 要3天的話那你怎下國服 (吐茶
本地的下戴不到 外國的反而下戴到
怎看也是說謊

有點肚痛 去個廁所 等你反駁
x的 老妹在廁所 看來要等半小時了
快點在半小時內回吧 我沒什麼時間等你
回復 支持 反對

如果我都算係重課金的話 SZONE算係D咩呀
我之前TUEN機我都冇用到金防 之係用左抽覺醒空娘果D加強化%
你見我D機好重課金咩 TUEN好的我估只係有一隻 就係我隻金零劍
重有我冇講過自己係高手 有大把人勁過我 我只係話自己係一個半高手
回復 支持 反對

如果我都算係重課金的話 SZONE算係D咩呀
我之前TUEN機我都冇用到金防 之係用左抽覺醒空娘果D加強化%
你見我 ...
a0078910 發表於 16-2-2011 20:06

我入過佢ac 3個金機 24xx定3xxx個星幣
回復 支持 反對

清者自清,個樓主發小小野,話下你地,你地都打咁多話人既說話,你地無民主係真的。 ...
motaswecx 發表於 16-2-2011 18:47

清?唔係 小小野?唔係 佢分明抹黑 無民主?都唔係 佢話自己冇HKF帳號 但又話同人係HKF打4場嬴1場 又話下載唔到港版 拍片組係HKF 佢冇玩 踢佢有問題? 而且佢講野前後矛盾 
你下次諗清楚先好講啦
回復 支持 反對

>>>ouka
你已經是另人9up的人了
007 JPS高手...重課金有問題?有技術才是王道
p.s.jps新手=hks老手...
>>>motaswecx
不要在亂吠好不
已經不想理你了
>>>zero0012
金機又點?
又不是特別強
回復 支持 反對